Ми у Facebook
28.04.2024, 09:28

Як відбілити білі кросівки: актуальні поради на будь-які часи

Завдяки цим простим порадам ви зможете відбілити свої білі кросівки та зберегти їх вигляд як новим на будь-який час. Пам'ятайте, регулярний догляд за кросівками допоможе їм тривати довше і виглядати краще.
Білі кросівки - невід'ємна частина гардеробу для багатьох людей. Вони стильні, зручні та відмінно підходять до різних образів. Проте з часом вони можуть втратити свій первинний вигляд через забруднення та плями. Як відбілити білі кросівки, щоб вони виглядали як нові? В цій статті ми розглянемо кілька ефективних порад.

1. Почистіть поверхню

Першим кроком у відбіленні білих кросівок є очищення їх поверхні від бруду та плям. Для цього використовуйте м'яку щітку або губку, змочену в теплій мильній воді. Дбайливо очистіть всю поверхню кросівок, звертаючи особливу увагу на забруднені ділянки.

2. Використовуйте зубну пасту

Зубна паста - чудовий засіб для відбілювання білих кросівок. Нанесіть невелику кількість зубної пасти на щітку або губку і ними аккуратно протріть всю поверхню кросівок. Потім змийте залишки зубної пасти водою.

3. Лимонний сік та сонячне світло

Лимонний сік має властивості відбілювача. Ви можете нанести його на білі кросівки за допомогою губки або щітки та залишити їх на сонці протягом декількох годин. Ультрафіолетові промені допоможуть активувати відбілювальні властивості лимонного соку.

4. Спеціальні засоби для відбілювання

На ринку існує багато спеціальних засобів для відбілювання кросівок. Вони містять активні компоненти, які допомагають відновити білий колір матеріалу. Перед використанням ретельно ознайомтеся з інструкціями на упаковці.

5. Машинне прання

Якщо кросівки не мають ніяких металевих або пластикових деталей, їх можна помити в пральній машині. Для цього використовуйте найменший режим та додайте трохи м'якого миючого засобу. Після прання залиште кросівки на повітрі, щоб вони повністю висохли.





На правах реклами