Ми у Facebook
29.04.2024, 21:00

У Рівненській обласній філармонії відбудеться благодійний концерт музиканта, що грає на 50 інструментах

На офіційній сторінці Рівненської обласної філармонії у Facebook оголошено про проведення благодійного концерту-розповіді від музиканта Максима Бережнюка, який володіє мистецтвом гри на 50 українських традиційних інструментах.
Під час виступу відбудеться поєднання концерту та музичної лекції. Максим Бережнюк розповість присутнім цікаві історії про походження цих унікальних музичних інструментів.

Максим Бережнюк - відомий український музикант-віртуоз, народжений у Рівному. Він є виконавцем на традиційних духових інструментах, вокалістом і співзасновником гуртів "The Doox", "Kyiv Ethno trio", "BALAMUTY". Він також є членом ансамблю української музики "Дніпро" і асистент-викладачем у Київському національному університеті культури і мистецтв.

Максим майстерно володіє грою на традиційних духових інструментах України та світу, опанувавши близько 50 видів. Його колекція налічує понад 100 відомих і рідкісних народних духових інструментів, таких як сопілка, денцівка, дводенцівка, окарина, телинка, Пан-флейта, дримба, кавал, флояра, дудук, бансурі, турецький ней, ріжок, поліська дудка, лігава, трембіта, гуцульська дуда, хулусі та інші.

Квитки доступні у касі органного залу.





На правах реклами