Ми у Facebook
10.09.2013, 16:27

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді (Частина 4) [+ПОРАДИ]

“Алло. Добрий день, мене звати Аліна. Скажіть, а як попасти до “Кабінету туристичних новин?” - якось зовсім неочікувано пролунало у слухавці запитання.
“Все просто — лише напишіть нам на електронку“ — відповіла я. Закінчивши розмову, зрозуміла - "КБН" - це центр спілкування для справжніх туристів.
Сьогодні пропонуємо Вашій увазі — 4 випуск “КТН”.

Директор туристичної агенції “Пегас Тур” Ірина Никитюк розповідає, де найкраще святкувати “Хеллоуін”; чому до Болгарії краще добиратись літаком, а не їхати автобусом і чому дешеві готелі в ОАЕ все ж користуються попитом серед туристів?

Вас це зацікавило? Тоді розпочинаємо новий випуск “Туристичних новин”!

Тарас, 31 рік (м. Рівне):
- Доброго дня! Пані Ірино, чи є у Вас пропозиції по європейських турне? Яка їх вартість? Дякую.


- Доброго дня, Тарасе. Європейські турне завжди відносились до розряду пропозицій, на які є попит. Це і не дивно, оскільки Європа приваблює своєю історією, архітектурними пам'ятками, будівлями тощо.

Запитання-Відповіді. Кабінет туристичних новин

Для того, щоб зорієнтуватись, яку саме пропозицію по турне обрати — потрібно визначитись для себе у наступному: яка буде тривалість туру? Чи це буде автобусний тур, чи авіа чи тури потягом. На яку суму по оплаті Ви розраховуєте? (вартість туру залежить від кількості відвіданих країн)і т.д.

Наша турагенція може запропонувати новорічні, дитячі та шопінг-тури. Їхня вартість та загальний опис знаходиться у нашому портфоліо на сайті “Тури з Рівного”.

Аліна, 19 років (м. Рівне):
- Добридень. Мене цікавить, куди краще поїхати святкувати Хеллоуін? Дякую за відповідь.


- Добридень, і Вам, Аліно. З власного досвіду можу порекомендувати вам святкування у Румунії. Наразі активний тур на 30 жовтня - “Побачення з вампіром”.
У програмі туру:
2 ночі в м. Пояні Брашів (Румунія)
проживання в готелі 4*
екскурсії по країні
вечеря із вампіром
тривалість туру - 5 днів
вартість — 1518 грн (з дорослого) та 1318 грн (із дитини)

Кабінет туристичних новин: Запитання – Відповіді (Частина 2)

Микола, 27 років (м. Здолбунів):
- Ірино, підкажіть, будь ласка, до скількох років дитина може їхати відпочивати із батьками безкоштовно? Дякую.


- Дитина з батьками може відпочивати безкоштовно до 2-х років (оплачується лише аеропортний збір від 410 грн).

Світлана, 43 роки (м. Костопіль):
- Доброго дня, шановна пані Ірино! Мене цікавить таке питання: які готелі вважаються в ОАЕ найдешевшими?


- Добрий день і Вам, Світлано! Специфіка така: готелі, які знаходяться в центрі міста або за його межами, мають менші розцінки порівняно із готелями із власним пляжем. Для орієнтування варто запам'ятати — готелі, які мають 1-3* - недорогі, але і в таких готелях можна непогано відпочити. Якщо Вас цікавлять якісь окремі готелі - приходьте до нас у турагенцію чи телефонуйте — із радістю все розповімо.

Сергій, 22 роки (м. Рівне):
- Мої вітання. Підкажіть, як краще добиратися у Болгарію - літаком чи автобусом? Дякую.


- Перше, що необхідно знати, це те, що до Болгарії можна дістатись трьома способами: літаком, автобусом або із допомогою залізниці. Питання лише у тому, скільки це займає часу. Своїм туристам я рекомендую подорожувати літаком (переліт займає приблизно 1 годину 50 хв), найдовше, звичайно, автобусом — від 24 до 30 годин.
Але варто усвідомити одне — Ви їдете відпочивати, а не нудитись у довгій дорозі, тому обирайте літак: комфорт, швидкість і чудове обслуговування — Вам забезпечені.

Кабінет туристичних новин: Запитання – Відповіді (Частина 3)

У Вас є запитання? А у нас є на них відповіді! Надсилайте їх на електронку: market@ogo.ua, - і вже за тиждень отримаєте відповідь.

На правах реклами.





На правах реклами