Ми у Facebook
05.11.2013, 10:58

Мер Рівного розповів, якими будуть вулиці Драгоманова та 16 Липня [+Фото]

Ще із вересня на вулицях Драгоманова та 16 Липня у Рівному велися ремонтні роботи. То зривали старі бордюри, то ремонтували теплотрасу. Тепер же міський голова Рівного "відкрив карти" і розповів, що ж насправді планується на одних з центральних вулиць міста.
Як повідомляв OGO.ua, протягом майже півтора місяці біля Рівненського обласного краєзнавчого музею та на вулицях Драгоманова і 16 Липня відбувалися ремонтні роботи.

Як тоді пояснив начальник міського шляхоексплуатаційного управління Віктор Климук: "Ми плануємо провести облаштування бордюру та пішохідних зон без ремонту проїжджої частини. Ремонтні роботи відбуватимуться впродовж місяця".



Місяць минув, але на одних з центральних вулиць міста все одно можна було побачити зірвані бордюри та незакопані ями.

У Рівному біля Краєзнавчого музею знову щось риють [+Фото]

Цими днями стало відомо, якими ж саме будуть вулиці Драгоманова та 16 Липня.

- Ми хочемо облаштувати на місці старих тротуарів нові пішохідні зони. Це одні з провідних вулиць міста і хотілося б, щоб людина мала можливість прогулятися від центру міста до Краєзнавчого музею та по вулиці Драгоманова, - розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко. - А старі бордюри зривали, щоб вирівняти основу.

На вулиці Драгоманова у Рівному облаштовують пішохідні зони [+Фото]

То ж, за словами міського голови, вже найближчим часом центральні вулиці Рівного будуть викладені "кісточкою". Про те, скільки ж грошей витратять на таке оформлення Володимир Хомко не повідомив, але сказав лише, що роботи виконують за кошти бюджету.

Тобто можна сподіватися, що згодом вже можна буде побачити не таку сумну картину, а...





Таку!








На правах реклами