Ми у Facebook
25.09.2014, 11:00

Рівне: працівники ДАІ провели флешмоб для дітей на тему безпеки на дорозі

Днями працівники ДАІ провели флешмоб, метою якого було привернути увагу мешканців обласного центру до проблеми дитячого дорожньо-транспортного травматизму, яка наразі актуальна в області як ніколи.
Як повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області, до акції долучилися юні інспектори дорожнього руху із рівненської ЗОШ №23. Допомагали працівникам ДАІ і герої мультфільму «Фіксики», а саме Сімка та Нолик. Разом з інспекторами ДАІ на вулицях Рівного учасники акції закликали жителів не порушувати Правил дорожнього руху та бути гідним прикладом для підростаючого покоління.

Отримуючи тематичні листівки-пам'ятки, пішоходи дякували і обіцяли бути правосвідомими громадянами. У свою чергу «Фіксики» в ігровій формі перевіряли у діток знання Правил дорожнього руху. Останні ж, за правильні відповіді, отримували у подарунок повітряні кульки.



У ДАІ впевнені, такі заходи покликані не тільки дарувати радість та позитив мешканцям міста, але й впливати на свідомість кожного громадянина. Державтоінспекції Рівненщини підкреслює актуальність проведеного заходу, і запевняє, що подібні акції будуть проводитися і надалі.







На правах реклами