Ми у Facebook
22.11.2014, 13:00

У Рівному батьки трьох загиблих біля «Щасливого» шукають винних [+Відео]

Підозрюваним у загибелі трьох людей на вулиці Чорновола на виїзді з Рівного є слідчий обласного управління міліції.
Нібито саме через нього на дорозі не розминулись два легковики та вантажний бус. У результаті троє хлопців загинули. Їхні матері вважають, що слідство у даній справі затягується. Міліціонер продовжує ходити на роботу і прокуратура нічого йому не чинить. Люди обурені. Прийшли з плакатами на місце ДТП вимагати правди.

Аварія сталася місяць тому на околиці Рівного. Опівночі не розминулись три автомобілі. За попередньою версією, винуватцем аварії став водій «Лада-Пріора». Це слідчий Рівненського обласного управління міліції – він у ДТП не постраждав. Машина міліціонера нібито зачепила «Сітроен», який рухався в протилежному напрямку, а той вже виїхав на зустрічну смугу, де врізався в «Мерседес-Спринтер». Бус після зіткнення влетів в електроопору.

Загиблим було 17, 28 і 29 років. Неповнолітній з села Городок, інші двоє рівняни. Не на камеру рідні постраждалих звинувачували у смертельному ДТП працівника міліції, який керував автомобілем «Лада». Казали – він був нетверезим. Прокуратура відразу почала розслідувати цю справу. Відкрила кримінальне провадження. Тоді правоохоронця від роботи відсторонили.

Після аварії пройшов вже місяць. Батьки загиблих кажуть, розслідування справи стоїть на місці. Міліціонер спокійно ходить на роботу. Ніяких вибачень чи хоча б пояснень - не надавав. Матері прийшли на місце ДТП і вимагають правди.

Рідні загиблих переконані: справа навмисне затягується. Як прокуратура так і міліціонери – небагатослівні. Батьків переконують, що працівник міліції був за кермом тверезий.

Поспілкуватися з самим слідчим не вдалося. Чоловік від коментарів відмовився. Заступник начальника обласної міліції Іван Лішневець, про якого згадує мати загиблого, каже на місці аварії він справді був, але лише тому, що це входить у його обов’язки. Каже, у той момент правоохоронець був поза роботою. Про стан свого колеги на момент ДТП – мовчить.

У прокуратурі підтверджують – міліціонер справді ходить на роботу. А тому, що підозра у скоєнні даного злочину йому не висунута. У справі проходить як свідок. Звинувачувати його поки рано. Адже ще немає висновків експертиз.

Батьки загиблих не збираються чекати висновків експертизи. Прийшли на місце ДТП з плакатами, закликають покарати винуватця. А також просять відгукнутися всіх свідків даної аварії. Тамара Лущевська півроку тому поховала старшого 26-річного сина. У цій аварії втратила одинадцятикласника.



До теми:

Смертельна ДТП на Чорновола [ФОТО]

ВІДЕО: Подробиці ДТП у Рівному, де загинуло троє людей

Джерело: "Рівне 1"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ