Ми у Facebook
23.11.2014, 11:33

На Рівненщині за 2,5 мільйони музичну школу збудують наново

Відділ культури і туризму Сарненської райдержадміністрації Рівненської області 18 листопада уклав угоду з ТОВ «Західатомбудмонтаж» на реконструкцію корпусу № 1 Сарненської дитячої музичної школи.
Вартість угоди складає 2,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено демонтаж старого приміщення школи і зведення заново, підведення комунікацій, будівництво надвірної вбиральні, благоустрій двору, придбання меблів.

Власниками «Західатомбудмонтаж» є Сергій Холондович і Михайло Яйченя, повідомляють "Наші гроші".

Дитяча музична школа в Сарнах була відкрита в 1957 році. В той час це була перший такий заклад на рівненському Поліссі й четвертий - узагалі в області. Знаходиться на вулиці Просвіти, 12. З 1994 року заклад очолює Дмитро Августовський, повідомляє cult.sarny.com.ua.

Якщо говорити про матеріально-технічну базу школи, то слід зазначити, що особливим випробуванням для колективу закладу стала зима 1995-1996 р. Тоді від сильних морозів та недостатньої кількості вугілля розмерзлася опалювальна система школи, але заняття не припинилися – свою допомогу надали міські школи №№ 5, 1, 4 та гімназія, надавши класи для занять, деякі викладачі вели уроки в себе дома, а на весну опалювальна система була встановлена завдячуючи спонсорські допомозі батьків учнів музичної школи.

До теми:

Рівненська дитяча художня школа відзначає 55-річчя

У Сарнах відбувся конкурс творчих колективів

У Сарнах відкрили пам'ятник Героям Небесної Сотні [+Фото]





На правах реклами