Ми у Facebook
18.12.2014, 11:52

У Рівному діагностичний центр залишиться без головного лікаря

На сесії Рівненської обласної ради обговорюють питання реформування центра міста та призначення головного лікаря діагностичного центру.
"У працівників діагностичного є побоювання, що хочуть продати. Центр міста, велике приміщення, земельна ділянка, тому питання не варто затягувати", - каже Галина Кульчицька

На сесії облради обговорюють питання про реформування центру міста. Він, на думку депутатів, має бути повністю державним або має бути розроблений пілотний проект про його реформування.

Голова профільної комісії облради Василь Веляник запропонував відтермінувати призначення головного лікаря і провести громадські слухання щодо подальшої долі закладу, вирішивши це спільно з громадою.

Тим часом обов’язки головного лікаря виконуватиме нинішній в.о. Микола Пасічник.

Голова облради Михайло Кирилов резюмував, що питання розглянуть на наступній сесії. А депутат Роман Василишин заявив, що ніхто діагностичний центр приватизовувати не буде.

Отже, чи буде запроваджено в діагностичному пілотний проект реформування закладу-поки що невідомо. Очевидним є одне: до наступної сесії облради головного лікаря в центрі не буде.

На сесію облради зібралася рекордна кількість депутатів





На правах реклами