Ми у Facebook
04.05.2015, 10:15

Автохам у Рівному ледь не збив на тротуарі малюків з мамами

Рівняни продовжують "ловити на гарячому" водіїв, які паркуються у невстановлених місцях чи порушують правила дорожнього руху.
Так у групі "Плювати на всіх" рівнянка розповіла історію, яка просто не вкладається у голові. Її з подругою та двома дітками ледь не збили... на тротуарі:

З подругою і нашими дітками ледь не стали учасниками ДТП!!! Рухаючись у напрямку Ювілейного базарчику по тротуару нас хотіли переїхати автомобілем. Везучи малечу у дитячих велосипедах, не задумуючись про небезпеку ми йшли від магазину Черемош до супермаркету Макарон наголошую, ПО ТРОТУАРУ, як помітили, що за нами їде цей автомобіль. Ну звичайно ми рухались далі, не звертаючи. Тоді водій зробив спробу на нас наїхати, збільшивши швидкість і дігнав нас вибачте за зверненя " до наших сідниць". Звичайно ми йому звільнили дорогу, не бажаючи наражати на небеспеку наших маленьких дітлахів, водій переганяючи нас ще й нахамив нам. Виникає питання, як потрібно гуляти містом, щоб не потрапити під колеса, якщо наші автомобілі вже рухаються і по пішохідних тротуарах?

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

ФОТО - У Рівному водій не давав проїхати "швидкій"


Рівне: власник автомобіля пояснив, чому припаркувався у "підземці"


Автохами у Рівному: реакція соцмереж

Рівне: водії-нахаби паркуються на тролейбусних зупинках [ФОТО]

Шокуюча правда про хамство в рівненських маршрутках





На правах реклами