Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:48 | Дві жінки-спідвеїстки виступлять в неділю на Рівненькому мототреці

Вперше в Україні та й взагалі на території колишнього Радянського Союзу у змаганнях зі спідвею виступатимуть жінки. Дві датчанки Стефані Йенсен та Нанна Йоргенсен у неділю 7 жовтня о 15 годині на Рівненському мототреці візьмуть участь у першому "Меморіалі Ігоря Марка". Як повідомив один з членів оргкомітету змагань Сергій Пелешок запросити цих спортсменок вдалося завдяки відомому тамтешньому спідвейному механіку, товаришу Ігоря Марка, - Брайану Каргеру.
Сергій Пелешок каже, що, незважаючи на велику кількість турнірів, які в цей день пройдуть у всьому світі, проблем назбирати достойних учасників на меморіал не було. Склад у 16 гонщиків вже давно затверджений, а організаторам до цього часу надходять пропозиції від спортсменів, щоб взяти участь у змаганнях.
Меморіал проходитиме по системі Гран-Прі, яка дуже сподобалась рівненським вболівальникам (20 заїздів плю 2 півфінали та фінал), окім того, організатори хочуть аби у фіналі виступало не 4, а 6 спортсменів, але так станеться, лише при згоді самих учасників гонки.
Склад учасників Першого "Меморіалу Ігоря Марка":
Денис Сайфутдінов (Росія)
Євген Гомозов (Росія)
Ласло Шатмарі (Угорщина)
Йозеф Табака (Угорщина)
Роберт Миколайчак (Польща)
Войцех Ковальськи (Польща)
Томаш Ремпала (Польща)
Маріуш Пужаковськи (Польща)
Гжегож Кнап (Польща)
Рене Бах (Данія)
Нанна Йоргенсен (Данія)
Стефані Йенсен (Данія)
Гуглієлмо Франчетті (Італія)
Володимир Колодій (Україна)
Ронні Вайс (Німеччина)
Буде ще один гонщик з Німеччини, який приїде разом з Вайсом, про те організатори не згадали його прізвища. Запасними плануються Ярослав Полюхович та Михайло Онешко обидва Україна.
Ціна квитка - 20 грн. (Дорослий), 10 грн. (Дітям до 10 років).

Інформація для ЗМІ: Журналістів на гонку пропускатимуть за посвідченнями ЗМІ. Вхід через праві від будинку ТСОУ ворота (там де завжди).
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини