Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:15 | У процесі випуску сірників ДП "Рівненська сірникова фабрика" займає 20%

Державне підприємство "Рівненська сірникова фабрика" забезпечує підготовку до виробництва сірників. Виконувач обов’язків директора фабрики Василь Тихончук зауважив, що державне підприємство постачає електроенергію, тепло, тощо.
"Майже всі працівники фабрики (90%) перейшли на роботу в приватну фірму ТОВ "Українська сірникова фабрика", — зазначив він.
У процесі випуску продукції державне підприємство, за оцінкою юриста ТОВ "Українська сірникова фабрика" Олександра Герасимчука, займає лише 20%:
"Ми орендуємо обладнання в інноваційної компанії. Державне підприємство постачає фірмі сировину, надає транспортні та послуги складування сірників".
Як раніше повідомлялося, ДП "Рівненська сірникова фабрика" припинило випуск сірників. Віднедавна їх повністю стала виробляти приватна фірма — ТОВ "Українська сірникова фабрика".
"Українська державна інноваційна компанія вилучила обладнання з виробництва сірників. Це сталося за рішенням Господарського суду в Рівненській області, бо підприємство не розраховувалося за лінію, яку надали в лізинг, — зазначив виконувач обов’язків директора ДП "Рівненська сірникова фабрика" Василь Тихончук. — Ще в листопаді 2007 року інноваційна компанія передала обладнання в оренду ТОВ "Українська сірникова фабрика". Приватна фірма нині повністю займається випуском і реалізацією сірників".
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини