Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:59 | Завтра оприлюднять список 8 районів області для участі у спільному Проекті ЄС та Програми розвитку ООН

Завтра відбудеться прес-конференція з нагоди відбору восьми районів Рівненської області для участі у спільному Проекті ЄС та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Захід відбудеться в адмінприміщенні обласної державної адміністрації в каб. 201. Початок о 10.00 год. проц е повідомили з прес-служби РОДА.
Окрім оприлюднення списку районів, головних критеріїв та процедури їх відбору, буде представлено перші спільні досягнення Проекту та Рівненської обласної влади, а також ознайомлено з найближчими намірами обласного підрозділу впровадження Проекту.
У прес-конференції візьмуть участь: Джейсінг Сах – міжнародний менеджер проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", Степан Павлюк – заступник голови Рівненської облдержадміністрації, Ігор Тимошенко – начальник головного управління економіки та інвестиційної політики Рівненської облдержадміністрації, Іванна Калитинська – економіст головного управління економіки та інвестиційної політики Рівненської облдержадміністрації
Ольга Кашевська, Володимир Філіц – асистенти з соціальної мобілізації Рівненського обласного підрозділу впровадження Проекту

Довідка:
Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» було започатковано у вересні 2007 року. Тристоронню угоду про співпрацю між Проектом, Рівненською обласною державною адміністрацією та обласною Радою підписано у Рівному 28 лютого 2008 року. Проект має на меті сприяти сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні через підтримку та спів-фінансування громадських ініціатив у всіх областях України та Автономній Республіці Крим.
Пріоритетними сферами для громадських ініціатив є: охорона здоров’я (підтримка мережі фельдшерсько-акушерських пунктів); енергетика (енергозберігаючі заходи, збільшення використання відновних джерел енергії, тощо); навколишнє середовище (утилізація відходів, знешкодження запасів пестицидів тощо); комунальне водопостачання; комунальний транспорт (подолання ізольованості в сільській місцевості).
Ініціатива фінансується Європейською Комісією в рамках програми технічної допомоги ЄС та спів-фінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, за підтримки Уряду України. Бюджет проекту складає €13,3 млн. Орієнтовна кількість коштів на фінансування проектів громад кожної області - $400.000.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини