Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:25 | Дубенський центр зайнятості підписав угоду з сільськими радами

Днями у Дубенському міськрайонному центрі зайнятості провели зустріч із сільськими головами на тему "Організація співпраці служби зайнятості з сільськими радами з питань зайнятості населення району".

Зустріч розпочалася з підбиття підсумків спільної роботи з сільськими радами у 2009 році. Директор центру зайнятості В’ячеслав Савчук розповів про кращий досвід та подякував сільським головам за розуміння і співпрацю. Присутні ознайомились з нинішньою ситуацією на ринку праці району, оцінили її, зваживши усі позитивні і негативні сторони, спільними зусиллями склали план дій. Значна увага приділялась легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення на селі, залученню громадян до тимчасової зайнятості.

Обговорювалось також питання професійного навчання безробітних, особливо сільської молоді, для потреб ринку праці, підвищення кваліфікації працівників шляхом стажування на конкретному робочому місці.

Погоджено порядок оновлення паспортів сільських рад, у які вноситиметься нова інформації про стан ринку праці на місцях, перспективи розвитку. Це сприятиме подальшій організації спільної роботи.

Було також укладено угоди про спільну діяльність між центром зайнятості та сільськими радами, згідно з якими сторони зобов’язуються узгоджено працювати у напрямі сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на територіях сільських рад.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини