Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

18:02 | На Рівненщині відбулися змагання з шахів

7-8 вересня в Кузнецовську відбувся 7 етап Кубка Рівненської області з шахів 2013 року з нагоди святкування 40-річчя Кузнецовська. Взяли участь у турнірі шахісти з Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне, Кузнецовськ та Червоноград, всього 35 учасників.

З результатом 7 очок з 9 можливих переможцем став представник міста Дубровиця – Ткачук Андрій, 2 місце з 6,5 очками у Параниці Олександра з Сарн, 3 місце з 6 очками у Ковальчука Володимира зі Здолбунова. Під час змагань проведено окремий турнір для дітей 2000 року народження та молодших. З поміж 21 юного шахіста кращими виявилися сестрички Туленіни з Рівного: в Ілони - 1 місце, у Каріни - 2 місце, 3 місце у представника Кузнецовська – Кузьменка Артема.

Переможці змагань отримали цінні призи та подарунки. Кращі вісім шахістів здобули бали в загальний залік Кубка області (1 місце – 10 балів, 2 місце – 8, 3 місце – 6 і т.д.). В боротьбі за головний Кубок лідирують Кудрик Андрій з 34 балами, за ним ідуть: Матвійчук Олександр – 32, Кохно Олександр – 31, Боришкевич Роман – 29, Шинкарчук Максим – 25, Петренко Олександр – 24, Ткачук Андрій та Параниця Олександр – по 12. В дитячому Кубку попереду Туленіна Ілона з 26 балами, далі: Туленіна Каріна – 24, Білан Віктор – 18.

Наступний 8 етап Кубка області з шахів відбудеться 28-29 вересня в Сарнах. Всього у 2013 році в рамках кубкових змагань заплановано провести 11 турнірів. Рівненська обласна федерація шахів планує і надалі поряд з дорослими змаганнями організовувати окремі дитячі турніри.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини