Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:16 | «РЕНОМЕ» оголошує конкурс грантів

Група компаній «РЕНОМЕ» оголошує конкурс грантів для програми підтримки ініціатив місцевих громад «Заради усмішок дітей».

Основна місія програми – згуртування громад, підвищення громадської свідомості, соціальної активності задля вирішення проблем дітей та молоді, або ж створення сприятливих умов для їх оздоровлення, розвитку та виховання.

Експертна рада компанії приймає пропозиції проектів за такими напрямами:
організація якісного дозвілля та проведення майстер-класів, тренінгів, культурно-розважальних програм, конкурсів, ігор для дітей та молоді, які перебувають в школах, школах-інтернатах, дитячих будинках, лікарнях і т. д. на території Рівненського району;
запровадження нових та цікавих форм роботи з оздоровлення, виховання та навчання дітей та молоді;
вирішення проблеми якісного навчання та дозвілля дітей і молоді;
створення середовища спілкування, що сприятиме активізації здорового способу життя, розвитку творчих та освітніх здібностей.

Проект повинен відображати в собі методику роботи з дітьми та молоддю, може бути частиною довгострокової програми у відповідній сфері.

Географія конкурсу: м. Рівне та Рівненський район. Перевага надається районним організаціям.

Відбір заявок відбувається під час засідання Експертної ради компанії «РЕНОМЕ», рішення якої оголошується один раз на місяць (остання п’ятниця місяця).

Проекти прийматимуться на конкурс упродовж двох сесій до 1 червня 2014 року та до 1 жовтня 2014 року.

Процедура подачі заявок:
Для участі в конкурсі необхідно підготувати і подати заявку на грант за аплікаційною формою ПрАТ «РЕНОМЕ». Для цього необхідно звернутись за адресою електронної пошти tynnyk@renome.ua (координатор - Олена Тинник, тел.: (0362) 69-34-17, 067 909 74 44).
Отримати фінансування проектів від компанії «РЕНОМЕ» можуть ініціативні групи, окрім політичних, релігійних та комерційних.
Максимальний розмір грантової допомоги, що може бути наданий — 15 000 грн. Проектна діяльність може бути розрахована на термін до 12 місяців.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини