Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:00 | Гетьман Виговський: 92% квартир продано на етапі будівництва

«Той, хто хоче — шукає можливості, а хто не хоче — причину» — цей відомий вислів можна застосувати майже до будь-чого у нашому житті. Для прикладу, кажуть ринок нерухомості стоїть, бо криза в країні. Або, зараз не час купувати житло — хто знає, що буде завтра. Це все не більше ніж виправдання, бо у Рівному квартири продаються.

Прикладом може бути хоча б житловий комплекс «Гетьман Виговський», збудований групою компаній «РЕНОМЕ» за адресою Буковинська, 3. Четверта черга житлового комплексу вже фактично розкуплена, хоча введення у експлуатацію будинку заплановано наприкінці ІІ кварталу 2014 року. Якщо говорити мовою цифр, продано 92 % всіх квартир, тобто з 72-ох вільними залишаються лише 6 квартир.

Попит на житло від «РЕНОМЕ» стабільно високий, покупці довіряють забудовнику і готові вкладати власні кошти в будівництво житла.

— Перед покупкою житла ми ретельно вивчали всі пропозиції. Це ж не шкарпетки купити, а квартиру. Коли витрачаєш чималі гроші, треба відповідально підходити до вибору, – розповідає Галина Володимирівна, власниця квартири у IV черзі житлового комплексу «Гетьман Виговський». — Подивилися, розпитали у людей і прийняли рішення. По-перше, «РЕНОМЕ» — це рівненська компанія, що давно на ринку нерухомості. По-друге, гарний будинок, хороший та тихий район і висока якість … Як би це правильніше сказати? Хороші матеріали і гарно зроблена робота.



До речі, нещодавно розпочалось будівництво вже V черги житлового комплексу. Тут збудують: 36 однокімнатних, 54 двокімнатних та 18 трьохкімнатних квартир. У компанії переконані, що квартири п’ятої черги теж дуже швидко знайдуть своїх власників.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини