Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:10 | Житло у «Гетьмані Виговському»: функціональність продумана на етапі фундаменту



Кожен з нас має своє бачення смаку та стилю, але зручність і простота, погодьтеся, завжди були універсальними перевагами. Важливо, щоб завжди залишався простір для втілення власних дизайнерських ідей, не заглиблюючись при цьому у деталі будівництва.

Житло — це товар, який купується не на один день. Від його комфорту залежить ваш повсякденний настрій і можливість почуватись у гармонії. У житловому комплексі «Гетьман Виговський» від «РЕНОМЕ» функціональність продумана на етапі фундаменту.

— Тут усе поряд. І дітям є де погратись так, щоб батькам було спокійно, адже дитячий майданчик — у внутрішньому дворі, - розповідає пані Світлана, яка два роки тому придбала квартиру у житловому комплексі. — Та й все, що потрібно для мам та малюків знаходиться на відстані кількох метрів: центр розвитку дитини, дитячі садочки, перукарні, торговельний центр, супермаркет, магазини...



Є у «Гетьмана Виговського» ще й власна родзинка. Пам’ятаєте, в американських фільмах стоянка для авто розташовувалась завжди у підвалі будинку? Тоді це здавалось нам розкішшю, відтепер — це реальність для рівнян. У житловому комплексі є сучасний підземний паркінг, зручне планування і продумані проїзні шляхи якого, дозволяють витрачати на паркування лічені хвилини.

— Це зручно і розумно. Я користуюся нашим паркінгом і спокійно сплю, знаючи, що з моїм авто нічого не станеться. Тут справа не лише в безпеці, а й в тому, що дітвора могла б десь випадково подряпати чи влучити м’ячем в лобове скло, – каже мешканка будинку Юлія Олександрівна. – А так і авто в надійному місці, і відпочинку ніщо не заважає.

Цікавим житловий комплекс може бути й для підприємців, адже перший поверх будинків — це площі під комерційну оренду. Відтак, зручне розташування «грає на руку» не лише орендарям, а й мешканцям будинків. Усе необхідне — поруч!



Як виявилось, всі мешканці будинку не просто сусіди між собою, а й члени клубу «РЕНОМЕ». Цей статус дає право суттєво заощадити час і кошти, користуючись послугами партнерів компанії.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини