Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:16 | РЕНОМЕ-СМАРТ: плюс один професіонал у команді



Непрості економічні умови змушують підприємства з обережністю підходити до інвестицій у складні і дорогі ERP-проекти. Відтак, перевага надається тим компаніям, які можуть запропонувати більший спектр рішень, а також запровадити їх у стислі терміни без надвисоких затрат.

Нещодавно ще один фахівець компанії РЕНОМЕ-СМАРТ (франчайзі «1С» — розробника програмного забезпечення для бізнесу), отримав сертифікат 1С:ПРОФЕСІОНАЛ. Даний документ є офіційним підтвердженням того, що його власник може ефективно використовувати у своїй роботі весь спектр можливостей платформи «1С:Підприємство 8» . Всього у компанії 20 сертифікатів 1С:Професіонал.

Крім цього, у арсеналі 5 сертифікатів 1С:Викладач ЦСО і 8 — 1C:СПЕЦІАЛІСТ. Ці результати впевнено закріплюють за РЕНОМЕ-СМАРТ лідируючі позиції по впровадженню 1С:Підприємство 8.

Рейтинг партнерів у містах України

«Продаж рішень на базі «1С» є неможливим, якщо у вашій команді немає сертифікованих фахівців, які знаються на його впровадженні. Все просто – не знаючи броду, не лізь у воду, — коментує Оксана Козік, начальник відділу впровадження ERP-систем РЕНОМЕ-СМАРТ. — Ми комплексно підходимо до вирішення поставлених завдань. Допомагаємо налагодити автоматизований облік, навчаємо користувачів роботі зі створеною інформаційною системою, тестуємо її та здійснюємо післяпроектне обслуговування. Якість реалізованих нами рішень — гарантія успіху наших клієнтів!»

Компанія РЕНОМЕ-СМАРТ за 15 років здійснила близько сотні успішних проектів, а кількість спеціалістів, що склали іспити на знання програмних продуктів «1С», продовжує зростати.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини