Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

20:11 | Депутата від Ляшка не впустили на зустріч до виправної колонії

У рамках виборчої кампанії відбувся візит на Рівненщину, де Ігор Мосійчук планував підтримати кандидата по 153 виборчому окрузі від Радикальної партії Оксану Лозову. Місцевий штаб домовився про проведення зустрічі з в'язнями Городищенської виправної колонії номер 96. Але адміністрація стала на перешкоді.

“Для мене, як політв'язня режиму Януковича, який 2,5 роки утримувався в застінках системи, це мала бути дуже цікава зустріч. Я хотів донести в'язням позицію Радикальної партії щодо функціонування виправної системи в Україні, яка, на нашу думку, має бути повністю реформована, мають бути зняті всі обмеження на передачі продуктів харчування та засобів особистої гігієни, має бути припинена ганебна практика використання безкоштовної рабської праці в'язнів. Хотів розповісти про те, чому досі не розпочалась люстрація суддів, прокурорів, працівників МВС та СБУ, і як її провести.
Але коли я прибув в колонію, підполковник Красновський Олександр Вікторович заборонив мені проводити зустріч з в'язнями, чим грубо порушив всі можливі норми виборчого законодавства”, – написав депутат Київради від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук.

“Враховуючи вищевикладене вимагаю від міністра юстиції Петренка негайно звільнити з займаної посади заступника начальника Городищенської колонії номер 96 підполковника Красновського за грубе порушення виборчого законодавства”, – додав політик.

Нагадаємо, що Мосійчук уже порушував питання про те, що Яценюк намагається адміністративно вплинути на хід голосування у закладах позбавлення волі, повідомляють Новини України.

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини