Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

14:15 | 25 років успіху групи компаній “РЕНОМЕ”




14 серпня 1990 року була заснована компанія “РЕНОМЕ”, яка вже впродовж 25 років залишається лідером на українському ринку. В процесі розвитку вони розширили свою діяльність і на сьогодні являють собою компанію, інтереси і активи якої зосереджені у галузях ІТ-технологій нерухомості, будівництва, виготовлення будматеріалів та розведення живої риби.

З нагоди 25 дня народження «РЕНОМЕ» її акціонери, керівництво та працівники зібралися разом, щоб пригадати з чого все починалося та обговорити майбутні амбітні кроки.

Як і всі глобальні проекти, робота компанії розпочалася з однієї маленької кімнати, п'яти стільців і кількох працівників. Але що найголовніше — ці люди мали велике бажання та натхнення розвиватися та досягати успіху.



- У той час було легше починати бізнес, ніж сьогодні. Ми мали багато вільних ніш на ринку, які ми взялися заповнювати, - пригадує акціонер компанії Віктор МАТЧУК. - Пропонуючи людям щось нове, ми мали доводити те, що це буде корисно і гарно. Нам, у свою чергу, провадити інновації було цікаво, і цей принцип зберігався впродовж 25 років.

Також Віктор Матчук відзначив, що засновники фірми не намагалися отримати відразу швидкі прибутки і на тому зупинитися.

Адаптувалися, реагували на зміни та інвестували кошти у подальший розвиток компанії. Важливим фактором було формування обличчя компанії як надійних партнерів, з якими варто працювати.

На старті діяльність компанії зосереджувалася у сфері продажу комп'ютерної техніки та програмного забезпечення. А свою вивіску “РЕНОМЕ” вперше вивісили тільки у 1994 році, коли переїхали до власного офісу. Саме з того моменту усі почали говорити про успішну компанію з короткою та звучною назвою.

- Ми часто пригадуємо те, з чого все починалося, а час йде так швидко, що вже прийшов 25 день народження. За ці роки на підприємстві виховали не одне покоління прекрасних працівників, а чверть століття пролетіли, як один день, - ділиться враженнями акціонер компанії Зоя ХОДАКОВСЬКА.

Група компаній “РЕНОМЕ” за роки свого існування стала частинкою бренду міста Рівне. Адже стела при в'їзді до міста, чимало об'єктів і навіть сам центр Рівного — це будівлі, над якими працювали чарівники “РЕНОМЕ”. А те, що ці будівлі впродовж років не потребують ремонту — яскраве свідчення надійності роботи та праці на благо міста та рівнян. Саме тому з нагоди дня народження представники міської влади нагородили почесними грамотами п'ятьох працівників компанії.

Насьогодні група компаній успішно працює за кількома різними напрямками. Це і IT-технології, адже “РЕНОМЕ-СМАРТ” - це лідер українського ринку, який працює у алузях банківської техніки, комп'ютерних, програмних та мережевих рішень для бізнесу.
Є у групі компаній й ідеальний професійний тандем. Мова йде про “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” та “РЕНОМЕ-КОМФОРТ”. Злагоджена співпраця фахівців компанії забудовника і компанії по управлінню та реалізації проектів у сфері нерухомості, дозволяє успішно здійснювати різноманітні будівельні проекти і формувати красиве архітектурне обличчя нашого міста. “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” - компанія, що займається виробництвом металопластикової продукції і співпрацює виключно з німецькими партнерами. Також до фірми “РЕНОМЕ” входить “РІВНЕРИБГОСП” - це компанія, що займає лідерські позиції у галузі вирощування і реалізації живої риби на Рівненщині.

- Основа довіри наших клієнтів — це висока якість товарів та послуг групи компаній “РЕНОМЕ”. Але просто не можу не відмітити, що це все можливо тільки завдяки кваліфікованим працівникам, які мають позитивний настрій, вірять у світле майбутнє і готові працювати й самовдосконалюватися, - говорить генеральний директор Надія ГЛАДКЕВИЧ. - Крім того, за 25 років роботи “РЕНОМЕ” може бути прикладом соціально відповідального бізнесу. Адже ми займаємося благодійною допомогою, соціальною адаптацією дітей, розробляємо профорієнтаційні програми для школярів, допомагаємо військовим та спонсоруємо розвиток культури та мистецтва.

У групі компаній “РЕНОМЕ” пригадують минуле, яке стало фундаментом розвитку, але водночас більше думають про щасливе майбутнє. Адже завдяки поєднанню досвіду та фантазії працівники “РЕНОМЕ” втілять в життя ще не один унікальний задум.

Ми були вчора, ми є сьогодні,ми будемо завтра, і робимо все для цього!
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини