Ми у Facebook
24.12.2012, 11:35

Обираємо тости до новорічного столу!

Будь-яке застілля, будь то весілля, ювілей, день народження, новорічна вечірка або просто зустріч старих друзів, не обходиться без тостів. Тости, свого роду, це прикраса застілля.
Тости бувають у віршах і прозі, прикольні тости і мудрі східні тости, тости-анекдоти і тости-легенди. Тост може бути коротким або містити цілу життєву історію, він може бути присвячений жінкам або чоловіку, батькам, колегам, солдатам або Батьківщині.

Але є одне спільна риса для всіх тостів - його треба правильно подати й зробити це щиро і від душі.

Пропонуємо переглянути тости до новорічних святкувань.

1. Свято Нового року - це свято контрастів: на вулиці мороз, сніг, темно, а вдома виблискують вогні, весело, тепло, ошатна ялинка, святковий стіл ...
Нехай і в новому році, як би не вирували навколо вітри і негаразди, а в будинку і на душі буде світло та затишно.

Хай виконаються в новому році всі наші бажання! Піднімемо за це келихи!

2. Давайте вип'ємо за Діда Мороза та Снігуроньку: скільки себе пам'ятаю, - не хворіють, не старіють і гроші на подарунки завжди є!

За те, щоб ми теж були такими!

3. Життя має межі, воно коротке, а мрії безмежні. Сам ти йдеш по дорозі, а мрія вже вдома. Сам ти йдеш до коханої, а мрія вже у неї в обіймах. Сам ти живеш в цю годину, а мрія відлітає на багато років вперед. Вона летить далі тієї межі, де в темряві обривається життя. Вона летить у віки.

Так вип'ємо ж за те, щоб у новому році збулися всі наші мрії!

Обираємо вітання до Дня народження разом!

4. Життя схоже на новорічну гірлянду - варто перегоріти одній лампочці, як всі інші гаснуть. Якщо вже щось одне в людини не заладилося - все з рук валиться. Так давайте вип'ємо за те, щоб гірлянда яскравих подій в нашому житті переливалася всіма кольорами і ніколи не перегорала!

За те, щоб не перегоріти і в наступному році!

5. Одного разу йшли три мандрівника. В дорозі їх застала ніч. Вони побачили будинок, постукали. Їм відкрив хазяїн і запитав:
-Хто там?
І кажуть йому мандрівники: - Ми Здоров'я, Любов і Багатство. Впустіть нас переночувати.
- Шкода, але у нас тільки одне вільне місце. Піду, пораджуся з родиною, кого з вас впустити.
Запитав у сім'ї господар: - Кого впустити?

Хвора мати запропонувала впустити - Здоров'я, дружина - Любов, а господар наполягав на Багатстві. Поки вони сперечалися, мандрівники пішли.

Так вип'ємо ж за те, щоб у Новому Році в нашому домі завжди було місце для Здоров'я, Любові та Багатства!

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

6. Дорогі друзі! У народі кажуть: "Краща пісня, яка ще не проспівана, найкраще місто, яке ще не побудоване, кращий рік, який ще не прожитий."

Так нехай же новий рік принесе нам 365 сонячних днів, велику кількість добрих зустрічей і усмішок. Нехай збудуться ваші мрії та плани! З Новим Роком! З новим щастям!

7. Багатьом відомо, що в Італії існує традиція перед Новим роком викидати з вікна старі й непотрібні, обридлі за рік речі. Ми, звичайно, не в Італії, але цей звичай такий добрий, що мені хотілося б запропонувати вам всім викинути з пам'яті, як непотрібний мотлох, старі образи, сварки, погані вчинки, заздрість, невірність, невдячність.

Якщо ми все це зробимо, то виявиться, що в нашій пам'яті залишилися тільки теплі та приємні спогади про старий рік. Запам'ятаємо його таким, і тоді наступив новий рік буде не гірше минулого!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ