Ми у Facebook
26.12.2012, 16:05

Яка зачіска підійде вашому знаку зодіаку?

На думку астрологів, зачіска може допомогти людині направити свою енергію в потрібне русло. Правильна зачіска, підібрана по гороскопу стрижок, допомагає людині стати самим собою, відчути прилив життєвих сил, поліпшити самопочуття.
ОВЕН. Дуже часто жінки, що народилися під знаком Овна мають хвилясте волосся. Енергія цього знаку дуже потужна і рухлива, що повинно відобразитись на вашій зачісці.

Краще всього ви себе відчуватимете з короткою стрижкою. Короткі стрижки будуть робити васмолодшою і наповнюватимуть позитивною енергією. За допомогою правильно підібраної зачіски, ваш астрологічний знак допоможе вам долати важкі життєві ситуації, знаходити відповіді на незрозумілі питання.

ТЕЛЕЦЬ. Вам підійдуть зачіски середньої довжини, які відкривають шию. Відмінний варіант – градуйоване каре. Енергія вашого знаку вимагає фарбування волосся натуральними засобами або за допомогою бальзаму в теплі золотисті відтінки, це поліпшить ваше матеріальне положення.

Ваші локони мають бути укладені акуратно і вільно. Відмовіться від засобів для укладки, що склеюють волосся. Правильно вибрана зачіска направить енергію Тельця на поліпшення здоров’я і забезпечить фінансовий успіх.

БЛИЗНЮКИ. Свободу і винахідливість Близнюків підкреслять легкі повітряні зачіски до плечей. Якщо у вас хвилясте волосся, підкресліть його об’єм за допомогою каскадної стрижки.

Вам рекомендовано зробити просту стрижку, яку можна укладати різними способами, залежно від вашого мінливого настрою. Прямому волоссю можна створити об’єм за допомогою легкої хімії.

Укладку волосся робіть за допомогою пінки або мусу для додавання об’єму. Подібний стиль допоможе вам досягти успіху в роботі, навчанні і спілкуванні з новими людьми.

РАК. Волосся в цього знаку, зазвичай, пряме і густе. Ваша ідеальна зачіска – каре, пряме або градуйоване. Для особливих випадків можна закріпити у волоссі декоративну шпильку.

Ще в давнину помітили, що подібні зачіски додають тілу додаткову силу, укріплюють здоров’я.

Енергія знаку Рака володіє потужною генетичною пам’яттю, тому з правильно підібраною зачіскою ви поліпшите стосунки зі своїми батьками, вдало виберете супутника життя.

ЛЕВ. Представницям цього знаку астрологи рекомендують носити пишну зачіску, наче левова грива. Енергію Лева притягує укладка, коли волосся підібране з боків і зачесане назад.

Ще один непоганий варіант для вас – ступінчаста стрижка. Зачіски, характерні для знака Лева, додають людині впевненості в собі, додають сил і життєвої енергії.

ДІВА. Педантичність і працьовитість Діви підкреслить акуратна маленька стрижка. Головне правило вашої зачіски – проста укладка.

Волосся має бути гладким і блискучим, для цього вам можна використовувати засоби для блиску. Локони середньої довжини рекомендується відтіняти золотистими осінніми тонами.

Зачіски в стилі знака Діви стимулюють успіх в роботі, навчанні, бізнесі, покращують роботу системи травлення.

ТЕРЕЗИ.
Представниці цього знаку віддають перевагу простим зачіскам з “родзинкою”. Ваш ідеальний стиль – класика. Зачіска має бути строгою, але в той же час легкою і витонченою. Вдалий варіант – стрижка каскад на волоссі середньої довжини.

Родзинку зачісці можна додати за допомогою мілірування, колорірування.

Класичний стиль сприяє встановленню контакту з потрібними людьми, допомагає вибрати правильне рішення. У плані здоров’я така зачіска регулює роботу нирок.

СКОРПІОН. Характерна особливість для жінок цього знаку – густе, важке волосся. Для того, щоб краще акумулювати потік енергії, Скорпіонові рекомендується носити пряме гладке волосся. Збільшити пишноту зачіски допоможе стрижка «каре», яку можна укладати різними способами, залежно від вашого мінливого настрою.

По гороскопу зачісок ваш оптимальний стиль, який додасть вам життєвої енергії, – це жінка-вамп. Вибирайте яскраві насичені кольори для фарбування волосся, це підкреслить вашу сексуальність і поліпшить ситуацію на «любовному фронті». Коротко пострижене волосся додасть у ваше життя вогню.

СТРІЛЕЦЬ. Відмінна особливость в характері Стрільця – це свобода і динамічність. Щоб відобразити це в зачісці, вам рекомендовано носити легку ступінчасту стрижку на волоссі середньої довжини. Якщо волосся не в’ється від природи, його можна злегка завивати на кінчиках.

Стрільці віддають перевагу стриманому стилю, уникають крайнощів – надмірної строгості і екстравагантності.

Стрільці відмінно відчуватимуть себе як з короткою стрижкою, так і з довгим волоссям.

Зачіски в стилі Стрільця додають людині впевненості і допомагають досягти успіху в суспільній і діловій сфері.

КОЗЕРІГ. Представниці цього знаку віддають перевагу строгості і стриманості. Звична всім рівна стрижка середньої довжини з чубчиком буде для вас ідеальним варіантом.

Хороша зачіска для Козерога – та, яку можна легко укласти за декілька хвилин. Довге і середнє волосся можна прибрати під хустку або бандану, це допоможе вам сконцентрувати енергію на своїй кар’єрі. Зачіски Козерога сприяють поліпшенню матеріального положення.

ВОДОЛІЙ.
Жінки цього знаку відмінно відчувають нові напрямки в моді. Для вас не існує строгих правил в зачісці, головне – аби вона була екстравагантною, оригінальною і відповідала вимогам сучасної моди.

По гороскопу зачісок Вам рекомендується фарбувати волосся в яскраві, незвичайні кольори. Прикрасьте зачіску яскравою шпилькою. Вам також підійде гладке блискуче волосся.

Зачіска в стилі Водолія сприяє успіху в будь-яких починаннях, налагоджує контакт з людьми. У плані здоров’я – контролює роботу судин і артерій.

РИБИ. Представниці цього знаку символізують світ і гармонію. Для вас підійде скромна зачіска, наприклад «каре», і акуратна, гладка укладка.

Зачіски в стилі Риб допомагають налагодити зв’язок з космосом, знайти внутрішню гармонію, поліпшити стан здоров’я в цілому. Астрологи рекомендують вам плести коси, адже сплетені пасма об’єднують космічні потоки енергії воєдино.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Весільний гороскоп на 2013 рік

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Рибам від Нового року Чорної Водяної Змії?





На правах реклами