Ми у Facebook
14.03.2013, 16:26

Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: смакуємо лизні у торбі

Нова учасниця КОНКУРСУ Віра Макрушина пропонує приготувати млинці з цікавою начинкою.
"Доброго дня! Рецептів млинців дуже багато. Тому що ми їх їмо на десерт і як основну страву... Я хотіла би представити рецепт, який відноситься до основних страв. Звідки він - я не знаю. Але дізналася про нього в ресторані "Іоланта", коли працювала там...

ЛИЗНІ В ТОРБІ

Готуємо млинці:

Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- 3 склянки молока,
- 2 склянки борошна,
- 3 яйця,
- 0,5 ч.л солі,
- 3 ст.л олії в тісто,
- трохи розпушувача для тіста.

У посудину насипаємо борошно, розпушувач, сіль, та цукор, потім додаємо яйця та півсклянки молока. Вимішуємо тісто, уникаючи утворення грудок. Потрохи вливаємо залишок молока і вимішуємо тісто до консистенції рідкої сметани, додаємо рослинну олію і знов вимішуємо для доброго поєднання тіста з олією.

Добре розігріваємо пательню, змащену олією, та наливаємо тісто, при цьому швидко повертаючи для його рівномірного розподілення тонким шаром. Підрум'янений з одного боку млинець перегортаємо на інший за допомогою лопаточки.

Готуємо начинку:

Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
гриби шампіньйони (їх кількість залежить від того, на яку кількість млинців ви готуєте);
цибуля рібчаста;
сметана;
цибуля зелена.

Чистимо гриби та рібчасту цибулю. Нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо на пательню цибулю і смажимо до золотавого кольору. Потім до цибулі додаємо гриби і тушкуємо на невеликому вогні. Додаємо невелику кількість сметани і залишаємо ще на 15 хв.

Начинку кладемо на млинець по середині і завязуємо зеленою цибулею так як торбинку. В середину наливаємо невелику кількість розтопленого масла.
СМАЧНОГО!" - написала Віра у листі.

"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!

Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.

Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК

Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".

У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!

Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!


Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!





На правах реклами