14.03.2013, 16:26
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: смакуємо лизні у торбі
Нова учасниця КОНКУРСУ Віра Макрушина пропонує приготувати млинці з цікавою начинкою.
"Доброго дня! Рецептів млинців дуже багато. Тому що ми їх їмо на десерт і як основну страву... Я хотіла би представити рецепт, який відноситься до основних страв. Звідки він - я не знаю. Але дізналася про нього в ресторані "Іоланта", коли працювала там...
ЛИЗНІ В ТОРБІ
Готуємо млинці:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- 3 склянки молока,
- 2 склянки борошна,
- 3 яйця,
- 0,5 ч.л солі,
- 3 ст.л олії в тісто,
- трохи розпушувача для тіста.
У посудину насипаємо борошно, розпушувач, сіль, та цукор, потім додаємо яйця та півсклянки молока. Вимішуємо тісто, уникаючи утворення грудок. Потрохи вливаємо залишок молока і вимішуємо тісто до консистенції рідкої сметани, додаємо рослинну олію і знов вимішуємо для доброго поєднання тіста з олією.
Добре розігріваємо пательню, змащену олією, та наливаємо тісто, при цьому швидко повертаючи для його рівномірного розподілення тонким шаром. Підрум'янений з одного боку млинець перегортаємо на інший за допомогою лопаточки.
Готуємо начинку:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
гриби шампіньйони (їх кількість залежить від того, на яку кількість млинців ви готуєте);
цибуля рібчаста;
сметана;
цибуля зелена.
Чистимо гриби та рібчасту цибулю. Нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо на пательню цибулю і смажимо до золотавого кольору. Потім до цибулі додаємо гриби і тушкуємо на невеликому вогні. Додаємо невелику кількість сметани і залишаємо ще на 15 хв.
Начинку кладемо на млинець по середині і завязуємо зеленою цибулею так як торбинку. В середину наливаємо невелику кількість розтопленого масла.
СМАЧНОГО!" - написала Віра у листі.
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!
ЛИЗНІ В ТОРБІ
Готуємо млинці:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- 3 склянки молока,
- 2 склянки борошна,
- 3 яйця,
- 0,5 ч.л солі,
- 3 ст.л олії в тісто,
- трохи розпушувача для тіста.
У посудину насипаємо борошно, розпушувач, сіль, та цукор, потім додаємо яйця та півсклянки молока. Вимішуємо тісто, уникаючи утворення грудок. Потрохи вливаємо залишок молока і вимішуємо тісто до консистенції рідкої сметани, додаємо рослинну олію і знов вимішуємо для доброго поєднання тіста з олією.
Добре розігріваємо пательню, змащену олією, та наливаємо тісто, при цьому швидко повертаючи для його рівномірного розподілення тонким шаром. Підрум'янений з одного боку млинець перегортаємо на інший за допомогою лопаточки.
Готуємо начинку:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
гриби шампіньйони (їх кількість залежить від того, на яку кількість млинців ви готуєте);
цибуля рібчаста;
сметана;
цибуля зелена.
Чистимо гриби та рібчасту цибулю. Нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо на пательню цибулю і смажимо до золотавого кольору. Потім до цибулі додаємо гриби і тушкуємо на невеликому вогні. Додаємо невелику кількість сметани і залишаємо ще на 15 хв.
Начинку кладемо на млинець по середині і завязуємо зеленою цибулею так як торбинку. В середину наливаємо невелику кількість розтопленого масла.
СМАЧНОГО!" - написала Віра у листі.
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!
Інші статті рубрики:
Рецепт дзеркальної глазурі на паску: не кришиться та не липне
Традиційну білкову глазур на паски можна замінити желатиновою. Вона не кришиться, не тече і не липне, а ще має гарний дзеркальний вигляд.
переглядів: 2058
13 загиблих та понад 60 травмованих: Наслідки ракетної атаки по Чернігову
Серед потерпілих - двоє дітей.
переглядів: 392
Польські мітингувальники планують блокувати рух вантажівок на ПП "Корчова-Краківець"
Вже завтра, 18 квітня, польські страйкарі планують відновити блокаду перед пунктом пропуску "Корчова-Краківець".
переглядів: 344
Ворог вдарив по Чернігову: Що відомо про постраждалих
У середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. "Прильоти" сталися майже в самісінькому центрі міста.
переглядів: 422
Сьогодні у Рівному відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним
Рівняни мають змогу відвідати творчий вечір унікального українця.
переглядів: 491