Ми у Facebook
12.06.2013, 15:30

У Рівному вийшов літній випуск глянцевого журналу ВІТАЄМО!

Новий номер рівненського глянцевого журналу «ВІТАЄМО!» днями вийшов у світ. Видання абсолютно змінилося! Відтепер це 76 сторінок, на яких автори журналу відкривають таємниці рівненських зірок, розповідають про світські події міста, допомагають читачам вирішити життєві проблеми...
Ми прагнемо дарувати вам хороший настрій, любов до життя і натхнення. Аби ви відчували, що свято – це не виняткова подія, свято – це те, що живе у вашій душі. Саме тому в журналі «ВІТАЄМО!» лише позитив, гарні новини та історії успішних гармонійних особистостей.

Із величезною приємністю запрошуємо вас на сторінки журналу «ВІТАЄМО!»,
№ 1(11), 2013…




На обкладинці цього номеру прекрасне подружжя – Андрій та Олена ХОТЕНКИ. Дуже щирі, відкриті, по-життєвому мудрі люди. Андрій і Олена досягли неабиякого успіху в своїй справі, але для цього їм довелося подолати багато перешкод і навіть пережити випробування розлукою. Жартуючи і посміхаючись, про власні сімейні перипетії, а також невідомі історичні факти про Рівне журналу «ВІТАЄМО!» розповів Андрій ХОТЕНКО.



У рубриці «ПОДІЇ» цього разу ми надали перевагу заходам, пов’язаним із найсвітлішим та найщасливішим періодом людського життя – дитинством. Ми розповіли про події, мета яких дбати про сімейні цінності, зміцнювати рівненські родини, розвивати здібних дітей, дарувати малечі радість і сяючі посмішки. Адже дитинство – для щастя!





А також у рубриці «ПОДІЇ» - найцікавіші ексклюзивні фоторепортажі зі світських подій Рівного та найактуальніші анонси майбутніх масштабних заходів.





У рубриці «МОЛОДІ ІМЕНА» дизайнер Анна ШАБАЛОВА, молода, красива, творча рівнянка, радить читачам, що одягати цього літа, аби почуватися впевнено і стильно. А от музикант Євгеній СТАРЖИНСЬКИЙ відкриває таємниці рівненського шоу-бізнесу й розповідає на сторінках журналу «ВІТАЄМО!», скільки треба коштів і де їх взяти, аби зняти у Рівному кліп, та чому рівненських рокерів звинувачують у заполітизованості.



У рубриці «ДОБРІ ПОРАДИ» читачі журналу дізнаються, як вирішити власні соціальні та побутові проблеми й уникнути при цьому традиційної паперової тяганини.

Разом із журналом «ВІТАЄМО!» у рубриці «ВІДКРИЙ РІВНЕНЩИНУ» ми помандруємо найцікавішими стежками нашого краю. І ви неодмінно відчуєте: гарно відпочити та побачити незвідані колоритні місцини можна й на Рівненщині. У цьому номері відвідаємо духовну столицю України – Острог. А ще з'ясуємо, чому ж «сонячний камінь» бурштин став візиткою нашої області.





Відтепер у кожному журналі «ВІТАЄМО!» – спеціальна рубрика «ТЕМА НОМЕРА». Цього разу говоримо про сім’ю: як розважитися влітку у Рівному всією родиною, хто з відомих рівнян одружився і чекає поповнення, у чому особливість сімейних фотосесій, які цього сезону будуть справжнім трендом, тощо.





А також у цьому номері для вас – есе Ольги ВЕРТЕЛЕЦЬКОЇ, яке неодмінно розчулить вас до сліз, та щирі вітання вашим рідним і друзям!



Редакція журналу «ВІТАЄМО!» бажає рівнянам натхнення для нових сміливих кроків у житті. ВИМКНІТЬ телевізор, ВИЙДІТЬ із соціальних мереж… ПРИПИНІТЬ нити і нарікати на все довкола. ДУМАЙТЕ про життя прекрасними думками. СКАЖІТЬ «Дякую!». ЗІЗНАЙТЕСЯ у коханні. ПОПРОСІТЬ пробачення. ПОДАРУЙТЕ квіти. Покиньте зону комфорту і зробіть те, чого завжди боялися. Дайте собі шанс! І змінюйтеся разом із нами! Час настав!

З любов’ю і повагою,
головний редактор журналу «ВІТАЄМО!»
Олена ГАВРИЛЮК









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ