Ми у Facebook
04.10.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: час збирати заслужене каміння

Може вийти на поверхню якась прихована інформація. Одним дістануться квіти, іншим – на горіхи від начальства.
Астрологічний прогноз: 4 жовтня 2013, п’ятниця

29 місячна доба. Місяць у знаку Діви / Терезів (чeтвeрта чверть, спадає).

Останній день перед Новим Місяцем – Молодиком несприятливий для ризикованих справ.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Фізичні та моральні сили у багатьох людей виснажені. Важливо зберегти хороше й очиститись від бруду та всього, що заважало нам рухатись вперед.

Найкраще цю п’ятницю присвятити спокійним звичним справам, влаштувати генеральне прибирання, підбити підсумки, викреслити зі своїх робочих планів зроблене та виконане, подякувати за все хороше й відкласти на наступний тиждень початок нових довготривалих проектів.

Тим, хто навчається, працює, займається бізнесом і політикою, варто бути готовим до дрібних неприємностей, організаційних труднощів, несподіваним новинам та завданням.

Може вийти на поверхню якась прихована інформація.

Що ж, сьогодні – час збирати каміння. Хто що заслужив чи кому як пощастить... Одним дістануться подяки й дивіденди у грошових знаках, іншим – дуля з маком і на горіхи від начальства.

Якщо щось не виходить у ці дні, немає сил, коштів та часу – краще відмовитись від задуманого, відкласти зустріч, домовитись.

Гороскоп на тиждень 30 вересня - 6 жовтня

Початок нових бізнесових, та наукових проектів, важливі культурні заходи, веселощі, інтимні побачення, дружні вечірки та сімейні торжества, знайомства й спілкування з новими людьми краще принести на суботу-неділю.

Будьте обережні на дорозі та з будь-якою технікою!





На правах реклами