Ми у Facebook
28.10.2013, 15:31

Осінній випуск рівненського журналу ВІТАЄМО! створив ажіотаж [+Фото]

Другий номер оновленого рівненського глянцю "ВІТАЄМО!" вийшов у світ ще на початку вересня, але й досі до редакції телефонують мешканці міста з питанням, де ж можна придбати видання. Чим рівнян настільки зацікавив наш журнал, читайте у статті.
Темою другого номера оновленого журналу "ВІТАЄМО!" стали ЗНАННЯ. Тож і головні матеріали відповідні.

Стаття "7 навичок для щоденно виживання, яких нас не вчать у школах і вузах" розповідає про знання, що найбільше знадобляться у сучасному світі рівнянам, які прагнуть досягнути успіху. Це емоційний інтелект, комунікативна компетентність, фінансова грамотність, персональний брендинг тощо.



Неабиякий інтерес викликав матеріал про зіркових рівнянок - дівчат, які народилися в нашому краї, а нині працюють телеведучими на рейтингових центральних каналах (ICTV, СТБ, Новий канал). Читачі журналу "ВІТАЄМО!" у відгуках зазначають, що навіть не здогадувалися, що успішні, красиві, харизматичні Юлія СЕНИК, Тетяна БОБРІКОВА та Віта ЄВТУШИНА є нашими землячками!

Телеведуча ICTV Юлія Сеник: "Встигнути сьогодні якомога більше!" [+Фото]



Навіть журналісти нашої редакції з цікавістю роздивлялися, якими ж першокласницями були найуспішніші моделі Рівного.



У рубриці "ПОДІЇ" ми традиційно розповіли про найяскравіші та наймасштабніші заходи, що відбулися у місті.





У рубриці "МОЛОДІ ІМЕНА" рівненська поетеса й актриса Ірина МЕЛЬНИК розповіла, як пишуться вірші та що треба вміти, аби перевтілюватися в найрізноманітніші образи!



Чому Рівне називають столицею джазу, дізнавайтеся у матеріалах рубрики "РІВНЕ - СТОЛИЦЯ..."



Де на Рівненщині є місце, схоже на Гаваї, ми розповіли у рубриці "ВІДКРИЙ РІВНЕНЩИНУ"! Матеріал цього разу вийшов дуже насиченим світлинами відомих рівненських фотографів. Придивіться - можливо, упізнаєте й себе!



Шотландська клітинка, хутро на комірцях суконь і жакетів, ретростиль - усе це модно восени 2013. Що ще варто мати рівненським модницям у своєму осінньому гардеробі, читайте у статті "Осінній MUST-HAVE"!



Інтернет-версія другого номеру оновленого глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Редакція журналу "ВІТАЄМО!" бажає Вам приємного читання та насолоди від теплих осінніх днів!


З любов’ю і повагою,
головний редактор журналу «ВІТАЄМО!»
Олена ГАВРИЛЮК








На правах реклами