Ми у Facebook
07.11.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: а чи правильним шляхом йдемо?

Доведеться обирати між роботою, навчанням та особистим життям. Можливі сумніви та сплески емоцій.
Астрологічний прогноз: 7 листопада 2013, четвер.

4/5 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (перша чверть, росте).

До 12:00, поки є бажання, натхнення і недороблені справи, варто сконцентруватися і зробити максимум. Бо потім справи пригальмують. А ми, можливо, ще й під впливом спілкування з начальством чи батьками опустимо руки у розгубленості… Й почнемо сумніватися: а чи правильним шляхом йдемо, таваріщі?

Нічого страшного! Саме час все зважити, ще не пізно дещо виправити. Головне - у пошуках сенсу життя не забути вирішити більш актуальні проблеми.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

5 день Місяця пов'язаний з визначенням основної мети, саме сьогодні активні, цілеспрямовані, амбітні люди можуть відчути, як хочуть жити в майбутньому, що хочуть мати, ким і з ким хочуть бути, і головне – як до цього рухатись.

Декому доведеться зробити нелегкий вибір між роботою, навчанням та особистим життям, оскільки часу вистачатиме тільки на щось одне.

Гороскоп на тиждень 4 - 10 листопада

Можливі проблеми із самооцінкою, сплески емоцій, різні прояви раніше прихованих думок і почуттів, істерики, навіть сльози. Ймовірні конфлікти батьків та дітей.

Легковажні особи, які «не паряться» над подібними проблемами, просто переступлять через них, так і не помітивши свій щасливий шанс…

У любовних та сімейних стосунках - шалені пристрасті, сцени ревнощів та примирень.

Любовний гороскоп на листопад 2013

Прислухайтеся до інтуїції - вона сьогодні не підведе.

Порада садівникам-городникам: у період, коли Місяць росте (з 5 по 15 листопада), очищають ділянку від залишків рослин, лікують стовбури дерев, вкривають троянди, клематіси та інші теплолюбні багаторічні рослини.





На правах реклами