Ми у Facebook
10.02.2014, 14:26

Рівненський Євромайдан: З'явилось відео підпалу машини, на якій їздив Олексій Хахльов [ОНОВЛЕНО] [+Відео]

Як повідомляв портал OGO.ua, сьогодні, 10 лютого, близько 5.30 ранку невідомі спалили автомобіль "Мерседес", на якому їздив активіст рівненського Майдану Олексій Хахльов.
Олексій Хахльов, який бере активну участь у протестах рівненського Євромадану, так прокоментував прес-службі рівненського Євромайдану випадок із підпалом автомобіля:

– Мені здається, що в когось на Рівненщині гальма зірвало. Дуже шкода, що в нашу область повертаються «дикі дев’яності» і бандитські методи. Хоча чого ще можна чекати від бандитської влади? – сказав Олексій Хахльов. – Думаю, це спроба залякати мене і всіх, хто наважився протестувати і відстоювати свою думку і своє право. Але ця спроба марна. Машину звичайно шкода, але коли мова йде про долю цілої країни, то спалене авто – це дрібниця. Ми точно не відступимось і будемо продовжувати розпочату роботу.

У Рівному спалили «Мерседес» активіста Євромайдану Олексія Хахльова

Хто підпалив авто активіста рівненського Майдану - з'ясовує міліція. Наразі слідство розглядає кілька версій.

Тим часом спробу підпалу зафіксувала відеокамера. Відео з камери спостереження виклали на Youtube:



Відео на Youtube про підпал авто "опубліковано - 9 лют. 2014":

Скрін-шот із Youtube
Скрін-шот із Youtube


Щоправда, згодом на Youtube з'явилося ще одне відео, а попередня версія стала недоступною. Нове відео "опубліковано - 10 лют. 2014".



Зять Ющенка Олексій Хахльов розлучився?

— Відеокамера зафіксувала, як все сталося сьогодні, — розповів www.rivnepost.rv.ua Олексій Хахльов. — Оскільки все трапилося близько 5-ї ранку, охорона не помітила нікого. На відеозаписі видно, як до авто підійшов чоловік у капюшоні, полив авто якоюсь рідиною, поставив каністру і підпалив. При цьому мало сам не загорівся. Коли авто вибухнуло, палій втік. Пожежу побачив повар із вікна.






На правах реклами