Ми у Facebook
18.01.2015, 10:31

Пісні страви: Пісні круп’яники

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.

На 1 повну склянку гречки (рису, пшона): 1 повна склянка води, 1-2 столові ложки борошна, 1 чайна ложка солі, мелені сухарі, 1-2 столові ложки олії, 1-2 зубчики часнику (можна замінити джемом або сиропом).

Крупу промийте, залийте підсоленою водою. Варіть приблизно 20 хвилин. Готову кашу трохи охолодіть, додайте борошно, замісіть тісто. З отриманої маси приготуйте круглі коржики, обкачайте їх у сухарях, обсмажте до появи золотистої скоринки. Готові круп’яники (гречані полийте спочатку олією з товченим часником, а рисові та пшоняні — джемом або сиропом) поставте у духовку на 5-7 хвилин.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ