"Помідори по-рівненськи": рецепт страви+відгуки
Інгредієнти:
Помідори - 2 шт.
Майонез - 2 ст. ложки.
Сир твердий
Кілька зубчиків часнику.
Приготування:
Помідори нарізати кільцями, товщиною у півсантиметра.
У майонез видавити декілька зубчиків часнику, перемішати.
Кільця помідорів викласти на тарілку, змастити майонезом з часником.
Зверху натерти сир на дрібну тертку, відразу подавати на стіл.
У соцмережах навіть є відгуки про знамениту страву:
Готуйте і насолоджуйтесь!
Статті до теми:
Топ-5 рецептів домашнього хліба в мультиварці
Топ-5 рецептів тортів без випічки
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 251
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 253
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 370
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 322
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 385