Ми у Facebook
15.12.2011, 13:22

Звільнений заступник міністра з’явився в Рівненській облраді

Справжній фурор викликала поява на засіданні постійної депутатської комісії Рівненської облради одного з її депутатів. Подивитись на депутата облради від Партії регіонів Миколу Сороку приходили чиновники і колеги по фракції.
Депутат Рівненської облради від Партії регіонів Микола Петрович Сорока є членом постійної депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції. Донедавна його дуже рідко можна було побачити в сесійній залі облради. За статистикою, за чотири роки роботи облради минулого скликання Сорока був на сесіях всього кілька разів. Не частіше Миколу Петровича бачили в облраді й після обрання вже в нову раду на минулорічних виборах.

Схоже, давалась взнаки зайнятість на попередній роботі. Донедавна Сорока був заступником міністра Мінрегіонбуду. Однак нещодавно його звільнили через ліквідацію міністерства.

Поява екс-першого заступника міністра викликала пожвавлення. На засідання комісії чиновники приходили привітатись чи просто його побачити.

- Та я просто прийшов подивитись на Миколу Петровича, - з посмішкою сказав перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Коли присутні на комісії звернули на нього увагу.

Цікаво, що кворум на засіданні депутатської комісії сьогодні склали керівники області часів президентства Леоніда Кучми: екс-перший заступник губернатора (депутат від ВО "Батьківщина") - Валентин Крока, екс-губернатор (депутат від Партії регіонів) - Микола Сорока та екс-голова облради (депутат від Всеукраїнського патріотичного союзу) - Роман Василишин.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ