Ми у Facebook
12.09.2011, 12:46

На "Голосі країни" переміг Іван Ганзера

Переможцем вокального шоу на каналі 1+1 "Голос країни" став вихованець Діани Арбеніної — Іван Ганзера.
Із незначною різницею, всього 12 відсотків, переможцем конкурсу "Голос країни" став Іван Ганзера, який набрав 56 відсотків глядацьких голосів. На другому місці опинилася Тоня Матвієнко (44 відсотки).

Це результати голосування в суперфіналі, в якому взяли участь лише два конкурсанти, які набрали більшу кількість голосів серед чотирьох фіналістів.

Рівненського співака у "Голос країни" обрав Костянтин Меладзе [Фото+Відео]

У першому ж голосуванні фіналу конкурсу лідирувала Тоня Матвієнко. Вона набрала 31,67 відсотка, а Іван набрав 25,24 відсотка голосів.



Третє і четверте місця розділили між собою Влад Ситник і Арсен Мерзоян, які набрали 23,76 і 18 відсотків кожен.

Нагадаємо, що шоу "Голос країни" знімається за форматом The Voice of. Україна — перша країна після Нідерландів, яка взялася за зйомку цього проекту.

Пономарьов влаштував свято для рівненського співака Миколи Бобрика

Головна особливість шоу в тому, що участь у "Голос країни" гарантує лише унікальний талант і високий професійний вокальний рівень. Зовнішність і вік учасника не мають значення.

Тренери шоу: з боку російського шоу-бізнесу Діана Арбеніна і Стас П'єха; з боку українського — Олександр Пономарьов і Руслана. Продюсер — Костянтин Меладзе.

На фінальному концерті творці проекту повідомили, що скоро в ефірі 1+1 з'явиться продовження вокального конкурсу — "Голос країни 2".





На правах реклами