Ми у Facebook
15.09.2010, 17:25

Авто головного ДАІшника Рівненщини потрапило у ДТП [+ ФОТО]

Гучне ДТП сталося сьогодні, 15 вересня, у центрі Здолбунова. Автомобіль “Тойота-Прадо” зіткнувся з мікроавтобусом “Х'юндай”. Зіткнення відбулося на смузі, якою рухався мікроавтобус.
— Бачили, що джип виїхав на зустрічну смугу і вдарив бус, — розповідає свідок аварії Сергій. — Після цього швидко роз'їхалися.
Водію “Х'юндая” знадобилася допомога медиків. Його у стані середньої важкості госпіталізували в місцеву лікарню.

— О 10.25 до нас був доставлений потерпілий з відкритим переломом лівого колінного суглоба. Йому була надана перша медична допомога, і він госпіталізований у відділення реанімації, — розповідає завідуюча приймальним відділенням Здолбунівської ЦРЛ Вікторія Шевчук.
Як з'ясувалося, джип “Тойота-Прадо” зареєстрований на начальника управління ДАІ в Рівненській області Миколу Слободенюка. Втім, за кермом знаходився не він.

— Автомобіль “Прадо” належить начальнику УДАІ Слободенюку Миколі Миколайовичу. Як стверджують свідки, автомобілем керував житель міста Здолбунів, а на задньому сидінні була колишня дружина Слободенюка Миколи Миколайовича, Слободенюк Інна Валентинівна. Як стверджує жінка, вони виїхали зі Здолбунова, щоб відвідати колишнього чоловіка у лікарні, — каже заступник начальника УМВС в Рівненській області Юрій Михальчук.

У лікарні Микола Слободенюк вже не перший день, — розповіли у міліції. Сам він у телефонній розмові повідомив, що до ДТП ніякого відношення не має. Втім, зустрітись з журналістами не захотів. Усі обставини аварії розслідуватимуть працівники міліції, адже за кермом знаходився не правоохоронець, а цивільна особа, — повідомили у Здолбунівській районній прокуратурі.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ