Ми у Facebook
20.04.2024, 12:50

Жіночі секрети: найдієвіші методи боротьби із целюлітом

Целюліт - ненависне явище, яке знайоме більшості жінок. Причинами його появи найчастіше стають гормональні перебудови (вагітність, менопауза), малорухливий спосіб життя, неправильне харчування.
Не естетичні горбики на шкірі або, як ще кажуть «апельсинова кірка», аж ніяк не надають тілу привабливості. І ми постійно перебуваємо в пошуках способів, як виправити ситуацію.

Що потрібно робити, щоб позбутися целюліту?
1. Пийте багато води, не менше 2 л літрів на день (вода сприяє спалюванню жирів, прискоренню обмінних процесів, нормалізації кровообігу).
2. Харчуйтеся правильно! Відмовтеся від газованих напоїв, чіпсів, жирної їжі, фаст-фуду. Їжте більше овочів, фруктів і зелені. В боротьбі з целюлітом дуже важливо контролювати вагу. Правильне харчування прискорює метаболізм, стимулює енергетичну активність.
3. Збільшіть фізичну навантаженність. Ідеально було б записатися в найближчий фітнес-клуб. Але якщо такої можливості немає - намагайтеся більше ходити пішки, їздити на велосипеді, плавати.
4. Відмінним помічником у боротьбі з целюлітом є контрастний душ, як для профілактики, так і для лікування. Ефект посилить антицелюлітний скраб або лосьйон і жорстка мочалка.
5. Якщо немає протипоказань, бажано відвідувати сауну або лазню. Такі процедури сприяють виведенню шлаків і токсинів з організму, очищують шкіру, оздоровлюють і підбадьорюють.





На правах реклами