Ми у Facebook
19.10.2011, 14:29

Як учасниці конкурсу краси “Бурштинова корона України” готуються до фіналу

Тривають останні приготування до всеукраїнського конкурсу краси “Бурштинова корона України”, який відбудеться 20 жовтня у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі. “ОГО” дізналося, чим займаються красуні цими напруженими передконкурсними днями...
14 жовтня учасниці Всеукраїнського проекту "Бурштинова корона України" з’їхалися до Рівного, а вже наступного дня активно поринули у динамічний режим підготовки!

Так, 15 жовтня усі конкурсантки побували на фотосесії у відомого рівненського фотохудожника, блискучого майстра фотосправи Едуарда Хитрого.

Ексклюзивні зачіски для красунь робила переможниця Конкурсу перукарського мистецтва "Квітка Лотосу" Анна Болоніна. А от макіяж дівчата наносили самостійно під пильним керівництвом професійного візажиста Мар’яни Ігас.

Наступного дня, 16 жовтня, великою та красивою командою фіналістки “Бурштинової корони України” попрямували до санаторно-оздоровчого комплексу "Червона калина".

Першим етапом підготовки у стінах санаторію для дівчат став вечір знайомств у формі психологічного тренінгу "Бурштинове єднання" від коуча, бізнес-тренера Ірини Слути.

– Основна ціль тренінгу, – пояснила Ірина Слута, – максимально збільшити ефективність красунь у процесі підготовки до проекту, а також, звісно, згуртувати команду учасниць.

Відтак, красуні під керівництвом тренера вдосконалювали власні комунікативні навички, опановували релакс-техніки. Красуні настільки захопилися процесом самопізнання та самовідкриття, що розпитували Ірину про все, що їх цікавило, майже до першої години ночі!



Майстер-клас для учасниць "Бурштинової корони України" провела і директор Агентства моделей ARTmodels Оксана Ігас. Вона ще раз нагадала дівчатам про те, якою повинна бути професійна модель і просто чарівна жінка.



Також Оксана Ігас дала красуням кілька уроків дефіле. А загалом постановкою хореографічних виступів фіналісток “Бурштинової корони України” займається сімейна пара хореографів Андрій та Роксана Скоцькі. Координують підготовку дівчат до проекту співачка Марія Злата та модель Агентства ARTmodels Юлія Гумен.



Нагадаємо, що серед учасниць "Бурштинової корони України" – представниці 21 області та Криму. Глядачі побачать красунь у п’яти конкурсних виходах. Першим буде вихід учасниць в однаковому одязі, зі стрічками міст, які вони представлятимуть. У другому – красуні продемонструють національний одяг із колоритом регіону, з якого приїхали. Далі — вихід у купальниках. У четвертому конкурсному виході фіналістки "Бурштинової корони України" вразять глядачів та журі виходом у спеціально створених для конкурсу колекційних сукнях, оздоблених бурштином. (Готує їх дизайнер світового бренду Dolloris Зінаїда Троянчук спільно з торговою маркою "Рівненський бурштин"). І, зрештою, останній вихід — у вечірніх сукнях від резидента Ukrainian Fashion Week Наталії Анрі.



"Бурштинова корона України" — це ювілейний десятий конкурсний проект, який організовує директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас. Конкурс стане складовою заходів з популяризації Рівненщини як бурштинової столиці України, якими активно опікується заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.













На правах реклами