Ми у Facebook
18.07.2012, 09:15

Оберіть "Зірку Рівного-2012"! [ОПИТУВАННЯ]

У рамках загальноміського рейтингу популярності “Зірка Рівного”, який цьогоріч уже вчетверте організовує міська влада, OGO.ua розпочинає інтернет-голосування. Воно триватиме з 18 липня до 3 серпня. А 20 серпня фотографії 21 переможця з'являться на рівненських сіті-лайтах!
Переможців рейтингу загалом буде 21. Це — представники галузей фізичної культури та спорту, освіти і науки, культури та мистецтва, активної молоді Рівного. Обиратимуть їх з допомогою місцевих засобів масової інформації. Їх (у тому числі й нашу редакцію) міська влада залучає до проведення рейтингу як співорганізаторів. За підсумками обговорення (хтось проведе його всередині редакції, а хтось, як, приміром, ми, залучить до нього усіх бажаючих!), редакції передадуть до міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту заповнені рейтингові листи. Узагальнивши їх, в управлінні й назвуть імена 21 “Зірки Рівного”.

"Зірка Рівного-2012": номінанти (ФОТОГАЛЕРЕЯ)

Загалом претендентів на звання "Зірка Рівного-2012" - 33. (Висунули їх як управління міськвиконкому, так і заклади освіти, фізкультури і спорту, громадські організації тощо; є навіть одне самовисування). З-поміж них визначать 21 переможця. Переможцям влаштують фотосесію, й напередодні Дня Незалежності розмістять їхні портрети на рівненських сіті-лайтах. А ми розповімо про те, хто ж став “Зіркою Рівного-2012”!

ГОЛОСУВАТИ ЗА "ЗІРКУ РІВНОГО-2012"

Нагадаємо, що торік у інтернет-голосуванні за звання "Зірка Рівного-2011" на порталі OGO.ua найбільше переглядів, а відповідно і голосів, набрала Анна Кравчук, модель Агентства моделей ARTmodels, фіналістка Найбільшого міського конкурсу краси "Перлина Рівного-2010”, переможниця Національного конкурсу краси "Міс Україна-Захід-2010”, учасниця Національного конкурсу краси "Міс Україна-2011".

В інтернет-голосуванні "Зірка Рівного 2011" перемогла модель

Друге місце, згідно з результатами інтернет-голосування у Фотогалереї OGO.ua, торік посіла Марія Злата, естрадна виконавиця, викладач Школи моделей ARTmodels, переможниця багатьох вокальних конкурсів і фестивалів всеукраїнського та міжнародного рівня.

А третє місце у 2011 році виборов цілий колектив - Народний вокально-естрадний гурт "Лісова пісня".

Хто переможе цього року - залежить від активності інтернет-користувачів!

ГОЛОСУВАТИ ЗА "ЗІРКУ РІВНОГО-2012"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ