Ми у Facebook
16.12.2012, 07:20

16 грудня - День благодійництва. Зробіть добро ближньому!

Щорічно у другу неділю грудня в Україні відзначається День благодійництва.
Свято встановлене Указом президента від 13-го грудня 2007 року.

Зміст слова «благодійність» розуміє, напевно, кожен. Воно вимагає творити благо, тобто, надавати безоплатну допомогу тим, хто її потребує. Благодійність виявляється добровільно в будь-якій прийнятній формі: виконання будь-яких робіт чи надання послуг, дарування майна, надання фінансової підтримки. Благодійністю можуть займатися приватні особи або організації, благодійні фонди.

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

В останні роки на Україні питання благодійності обговорюються на державному рівні. Крім того, однією з важливих тенденцій є те, що українські бізнес-структури почали активно приймати участь у благодійних акціях, що, за оцінками деяких аналітиків, говорить про зрілість українського бізнесу. Лідери українського бізнесу вважають, що благодійна діяльність в Україні вже існує і, більше того, володіє певним рівнем розвитку. У великому бізнесі також все частіше піднімаються питання благодійності.

Обираємо вітання до Дня народження разом!

Але не тільки на високому рівні благодійність знаходить свій справжній сенс. Кожен з нас в міру своїх сил може вносити невеличку частинку в цю велику справу - творити благо. І тоді в нашому світі доброта примножиться ...

[url=http://www.ogo.ua/vitaemo/articles/view/2012-12-10/36737.htmlПривітання до Святого Миколая[/url]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ