Ми у Facebook
26.04.2013, 18:34

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Олександр Курсик: "Важко не мені, важко зі мною!"

Нещодавно у ролі моделі Олександр Курсик вийшов на подіум модного проекту Fashion Time. А вже цієї неділі – 28 квітня – журналіст каналу «1+1» стане зірковим учасником танцювального шоу «БУМ». Нашим читачам Сашко розповідає маленькі секрети своєї хореографічної підготовки.
- Сашко, скільки часу тобі знадобилося, аби прийняти рішення брати участь у проекті «БУМ» чи не брати? Довго роздумував? З ким радився?
- Я погодився одразу, я дуже легкий на «підйом». У таких проектах є можливість вдосконалитись, відкрити для себе щось нове. Моя дружина мене підтримала, ще пожартувала, мовляв, навчись нарешті танцювати!

- Для чого тобі цей проект? Яку мету ставиш – здивувати своїх шанувальників, потішити дружину й донечку, може, покращити фізичну форму?
- Мета – це підтримати цікаву ідею. Розумієте, у нас не так багато подій відбувається, і коли творчі люди намагаються розфарбувати буденність рівнян – це варто підтримувати, до цього варто долучатися.

- Як проходять репетиції? Важко тобі?
- Репетиції проходять важко. Я танцюю вальс і рок-н-рол. Тут треба правильно робити незрозумілі па, погляд тримати, лікті… Втім, думаю, важко не мені, важко зі мною.

Відомі рівняни танцюватимуть уже цієї неділі

- А вдома пританцьовуєш? Повторюєш те, що вивчив на репетиціях?
- Вдома обов’язково показую дівчатам своїм, що вивчив.



- Що легше дається – вальс чи рок-н-рол?
- Вальс. До речі, я запам’ятав його і повторив за першу репетицію, рок-н-рол вже третю запам’ятати не можу. В мене є елемент, де я маю крутитись навколо себе 10 разів з партнеркою на руках… завжди падаю потім і тримаюсь руками за землю, дуже голова крутиться. Тому почав тренуватися ще й вдома. Вальс дається легше, але там і помилки всі видно одразу, я губи кусаю, наприклад. А в рок-н-ролі завжди плутаю рухи, важко хореографам зі мною, але, думаю, все буде нормально.

- Хто твій наставник у танцях? Як вам працюється у парі?
- Я танцюю з Олександрою Пелешок, вона професіонал. Думаю, після першої репетиції Саша просила організаторів дати їй когось іншого, але танцює зі мною й далі. Підказує мені під час танцю – «до-за-до», тоді я танцюю нормально. Вальс ми танцюємо вдвох, на рок-н-рол до нас на сцену вийдуть ще дві пари, це має бути ефектно.



- У Рівному знають Сашка Курсика як журналіста, телеведучого, депутата. А ось Сашко Курсик-танцівник – це щось нове! Як відчуваєш: вдасться тобі розкрити цю грань у собі так само успішно, як інші?
- Танцюристом мене назвати не можна, я просто вирішив навчитись чогось нового, вважаю, що всі люди мають упродовж життя навчатись. А чого варте наше діло, скажуть люди (посміхається – авт.).



- Не плануєш і донечку найближчим часом віддати у танцювальну студію?
- Моя донечка вже танцює, ми щодня з нею робимо гімнастику і довго стрибаємо, потім у нас танці. Мама навчає крутитися, ніжками рухати, я щось підказую, виходить у неї дуже класно. Нещодавно каже мені: «Татусько, я точно буду танцюристкою!» Вона ходить, як балерина, – стає на пальчики ніг і так ходить по хаті, думаю, танцями вона точно буде займатися.

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Тарас Максименко: "У ролі вередливого хлопця буду я!"

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Віктор Данилов: "Почуваюся шестирукою індійською богинею!"

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Сергій Сулімовський танцює між... пологами!

Учасник рівненського танцювального "БУМу" Сергій Жабчик: "Я спочатку погодився, а потім подумав!"

Учасниця рівненського танцювального “БУМу” Ірина Яблонська: “На сцені буде пристрасть!”





На правах реклами