Ми у Facebook
28.09.2013, 14:00

У Рівному проходить сільськогосподарський ярмарок [+Фото]

Сьогодні, 28 вересня, з самого ранку вздовж вул. Набережна відбувається ярмарок сільгосппродукції, де свою продукцію представляють понад півсотні аграріїв.
Наразі мешканці та гості Рівного ще мають можливість купити різноманітну продукцію за цінами виробника. Зокрема, запастися на зиму картоплею, морквою, буряком, а також придбати борошно, крупи, мед, м’ясо-молочну та іншу провізію. Також крім продуктів, фермери та сільгоспвиробники торгують саджанцями та насінням.



Ціни на основну продукцію ярмарку:

- Картопля – від 2,80 до 3,20 грн. за кілограм. Найбільше представлено картоплі із Рівненського району, а саме з с.Дядьковичі та смт.Гоща.
- Капуста – від 1,60 до 2 грн. за качан. Найбільше капусти надійшло на ярмарок із с.Колоденка.
- Морква – 3 грн. за кілограм. Найбільше моркви із с.Дядьковичі та смт.Гоща.
- Буряк – від 2,50 до 3 грн. за кг. Вирощений у селі Колоденка.
- Цибуля – від 3,80 до 4 грн. за кг. Цибуля надійшла із Херсонської та Одеської областей.
- Мед – від 25 до 35 грн. за півлітрову банку. Привезли мед із Хмельницька та Дніпропетровська.
- Помідори – 10 грн. за кг. Помідорів на ярмарку було представлено найменше, привезли більшу частину із Уманя.
- Яблука – від 3 до 7 грн. за кілограм. Яблук було представлено найбільше. Звезли їх до нас майже із усієї Західної України.





Фермери та сільгоспвиробники не бідкаються на врожаї. Кажуть, що цього року вдалося зібрати трохи більше овочів та фруктів, ніж попереднього. Задоволені й самі покупці, адже ціни на усю продукцію ярмарку менші, ніж на ринках нашого міста. Найбільше рівнянам сподобалось купувати саджанці різноманітних дерев за досить привабливу ціну. Одна із продавців, пані Людмила, розповіла, що ажіотаж викликають саме саджанці сливи, персика, груші та вишні, які коштують 30 грн. за штуку.





Поспішайте завітати на ярмарок за покупками сільгосппродукції по зменшеним цінам, якщо ви ще цього не зробили. Торгівля закінчується о 18.00.

До речі, сільськогосподарські ярмарки у Рівному відбудуться також 12 та 19 жовтня.








На правах реклами