Ми у Facebook
04.08.2014, 09:15

Які є альтернативи російським соцмережам

Нещодавно в Україні почали функціонувати нові українські соціальні мережі, які поповнили список вже існуючих. Тепер їх існує близько 10.
У світі соцмереж поповнення: одразу три нових українських сервіси починають свою роботу. "Козирем" нових веб-сайтів буде акцент не на патріотизмі, а на якості, повідомляє espreso.tv.

Розробники Socialface презентують мережу, як суміш з елементів "Фейсбука", "ВКонтакте", Twitterа, "Одноклассників", навіть торгівельного ресурсу Slando. Проект знаходиться на фінальній стадії тестування.

Інтерфейс мережі нагадує "Фейсбук", використана схожа кольорова гама та є аналогічні інструменти управління.



Про що говорять немовлята

Ресурс Zine - своєрідний інтернет-цитатник. Користувачі зможуть публікувати тут афоризми, думки відомих людей та подібні матеріали.

Інтерфейс нагадує блог, де у кожній публікації можна буде розмістити цитату, фото або файл. Акаунт на мережі можна буде пов'язати з профілями у "Фейсбуці", "ВКонтакте", Twitter, Instagram.





Соцмережа "Українці", після відстрочки старту на місяць, запрацює через тиждень. Команда розробників патріотичної соціальної мережі поки тримає у секреті деталі про формат веб-ресурсу.

Проте автори ідеї заявляють, що їх основна перевага - не патріотизм, а якість.




Де і за скільки можна відпочити у Карпатах


Раніше анонсували появу 5 нових українських соціальних мереж: WEUA.info, "Друзі", Antiweb.com.ua, Ukrface.net та Combine.pp.ua, але з них реально функціонують лише 2.

Окрім ресурсів, названих вище, на юанет діє десяток діючих та закинутих мереж. Найбільшим попитом серед таких користуються Connect.ua та Friends.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ