Ми у Facebook
18.07.2015, 17:15

Бодіарт як неймовірне доповнення образу нареченої: поради рівненського аквагримера

На весіллі кожній нареченій дуже хочеться бути по-королівськи красивою, вишуканою і оригінальною! Дівчата ретельно підбирають: сукні, аксесуари, зачіску і макіяж. Наречені ж, які хочуть виглядати ще ефектніше і неповторніше обирають весільний розпис тіла - бодіарт.
Ми поспілкувалися з рівненським майстом бодіарту, аквагримером МАРІЄЮ ГОРУНОЮ, яка розповіла про весільний образ з бодіартом:

Весільний боді-арт підкреслить вишуканість образу. М'які пензлі художника подарують приємне розслаблення. Вправними рухами майстер створить неповторний мереживний малюнок на оксамитової шкірі нареченої.

Крила ангела, троянди, півонії, орхідеї завитки і пелюстки прикрасять лінію декольте, вигини спини і шиї, грацію рук. Фахівець може повторити будь-який орнамент з сукні, фати або букета нареченої. Весільний боді-арт сьогодні стає все більш популярний, оскільки він може не тільки красиво доповнити наряд, але й стати його продовженням. Наносити бодіарт не боляче і абсолютно не втомлює.



Усі таємниці фейс-арту та аквагриму у новій програмі "Ранкова кава" [Фото+Відео]



Фарба для нанесення зображення використовується - водостійка, створена на основі природного пунічного воску, тому має натуральний склад, безпечна і неаллергічна. Дає насичений яскравий колір, швидко сохне і закріплюється на шкірі, віддає глянцем на сонці. Крім того, склад пасти дозволяє змішувати базові кольори і отримувати будь-які бажані відтінки кольору. Залежно від місця нанесення і типу шкіри тримається на тілі від 7 до 14 днів. Для нанесення бодіарту не обов'язково приїжджати в салон. Можна викликати стиліста на будинок і провести всю процедуру незадовго до самої церемонії.

ФОТО - «Family look» по-рівненськи





Урізноманітнити бодіарт можна стразами. Різнобарвні камінці наклеюються на шкіру з використанням спеціального клею. Вони можуть використовуватися як у поєднанні з оригінальним малюнком, так і самостійно. Такий варіант боді-арту дуже виграшно виглядає на тілі нареченої, так як камінчики чудово грають у променях сонця або навіть в залі гарним освітленням. Вони створюють ефект чарівництва і надають родзинку її весільному образу.

Марія Горуна 096 916 5883, vk.com/akvagrimaria1788








На правах реклами