Ми у Facebook
11.08.2016, 16:40

Наслідки "закону Савченко": на Рівненщині амністований ударив ножем жінку в груди

Причиною цього стали ревнощі.
Із розбитим обличчям, колото-різаною раною і у стані травматичного шоку доправили 35-річну жінку у Здолбунівську районну лікарню. Як з’ясували правоохоронці, кривди їй завдав співмешканець.




У березні цього року 31-річний мешканець Мар’янівки вийшов на волю завдяки “Закону Савченко”. Відбував покарання чоловік за такий же злочин. Після звільнення, він знайшов собі кохану-односельчанку в будинку якої і жив разом з її 13-річною донькою. Перед тим як ударити свою жінку у груди ножем, він разом з нею завітав у гості до односельця, який святкував день народження свого неповнолітнього сина. Святкування затягнулося до півночі, а велика кількість випитої оковитої стала причиною сварки: 35-річна жінка приревнувала свого обранця до іншої. Під час з’ясування стосунків, чоловік схопив ніж і ударив її у груди з правого боку. Тут таки він спробував їй надати медичну допомогу, після чого вони пішли до літньої кухні господаря, у якого гостювали, й залишилися ночувати. Вранці жінці стало погано, а тому викликали “швидку допомогу”.

На Рівненщині чоловік втратив бурштин та обладнання для його обробки (+ФОТО)



Зараз потерпіла знаходиться у хірургічному відділенні Здолбунівської центральної районної лікарні. Її співмешканця затримали. Слідчі Здолбунівського відділення поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

Патрульні Сарн неочікувано знайшли гральний зал




Вирішують питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами