Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:18 | У спорт-кафе "Стадіо-ПАБ" на Олеко Дундича в Рівному відкрився новий зал

Тепер у спорт-кафе "Стадіо-ПАБ", яке розташоване в Рівному на вулиці Олеко Дундича, спостерігати за змаганнями зможуть приблизно 200 осіб. Про це повідомив власник спорт-кафе "Стадіо-ПАБ" Сергій Понурко.
"До нас приходить багато відвідувачів і щоразу їхня кількість збільшується. Тому, розширили зал, — зауважив Сергій Понурко. — Ми відкрилися більше року тому й іноді приходило стільки відвідувачів, що їх було важко розмістити. Тепер за спортивними змаганнями зможе спостерігати приблизно 200 чоловік. Зал оформимо за секторами: один прикрашений футбольною атрибутикою, інший — спідвейною, ще один — баскетбольною. Крім цього, у новому залі розмістили великий проектор та три плазмових екрани. Відтак, кожна компанія зможе вибрати та подивитися спортивні змагання на свій смак".
Сергій Понурко зізнався, що з наступного місяця у спорткафе працюватиме букмекерська контора. Ще одна "фішка" "Стадіо-ПАБ" — зустрічі відвідувачів зі спортсменами.
"У планах — організовувати зустрічі та автограф-сесії. Уже попереднього розмовляв про це з рівненськими спідвеїстами", — додав власник закладу.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини