Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:28 | Переможницею конкурсу "Я - журналіст!" стала Мар'яна Грабовська

Відбулося нагородження переможців міжобласного конкурсу учнівських творчих робіт “Я — журналіст!”, організатором якого вже другий рік поспіль є Видавничий дім “ОГО” за підтримки управління освіти та науки ОДА, Національного університету “Острозька академія”.
Метою проекту є виявлення і стимулювання тих, хто має потяг, бажання і здібності у перспективі поповнити когорту мас- медіа. У минулому році конкурс проводився лише на Рівненщині, цьогоріч його учасниками були і представники Волині. 113 учнів 9-11 класів готували творчі роботи на теми “Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті?” або “У чому моя цінність для держави?”, а також есе “Чому я хочу стати журналістом”.
Особливістю цьогорічного конкурсу було вручення заохочувальних нагород учасникам конкурсу від випускників Школи універсального журналіста. Зокрема, від видавництва “Нора друк” призи вручила Вікторія Назарук, а від компанії КТС - Павло Алексєвич. Усі учасники проекту отримали в нагороду літературу з журналістики, серед якої - книга Віталія Голубєва “Школа універсального журналіста “ , передплату на “Рівненську газету”.
Перемогу і Диплом І ступеня в конкурсі отримала Мар'яна Грабовська, учениця 11 класу Рівненського обласного ліцею-інтернату, слухачка школи журналістики ПДМу, позаштатна кореспондентка рівненських видань. До речі, ексклюзивним подарунком їй стала футболка з надписом “Я - журналіст!”. Її єдину “сестру“ носить переможниця минулорічного конкурсу Анна Свєнтах — студентка Львівського національного університету ім. Івана Франка.
- Я не очікувала на перемогу, але мій секрет успіху - в тому, щоб ставити перед собою реальні цілі і старатися їх досягти, - поділилась враженнями переможниця.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини