Ми у Facebook
17.03.2011, 16:47

Рівненське управління культури шляхом нехитрих маневрів отримало нового начальника

Ним став президент Спілки спортивного танцю Рівненщини, викладач кафедри хореографії РДГУ, засновник і головний тренер клубу спортивно-бального танцю “ФЛЕШ” Роман Гриценюк.
— Нині він проходить у нас стажування, — розповів міський голова Рівного Володимир ХОМКО. — Молодий, креативний, що вийде — побачимо. Маю великі сподівання. Він не входить ні в яку коаліцію, тому є свої підводні течії. Дамо попрацювати, підтримаємо.

За словами мера, стажування Романа Гриценюка не розголошувалось, адже “шукали, яким легітимним шляхом його призначити”. Нагадаємо, кандидатуру пана Гриценюка міський голова та його заступниця Галина Кульчинська узгодили давно. Втім не могли її затвердити, адже за вимогами державної служби, начальник управління культури повинен мати не лише відповідну профільну освіту, а й стаж на керівній посаді не менше 5 років та стаж держслужби не менше 3 років. З усього переліку кандидат на крісло начальника мав лише освіту.

Втім, необхідна шпаринка у законі таки знайшлася. Депутати Рівнеради збільшили структуру управління культури і туризму на одну штатну одиницю, таким чином створивши додаткове робоче місце.

— Ми чекали рішення сесії, щоб усе це узаконити, — пояснює пан Хомко. — Роман Гриценюк буде працювати заступником начальника управління культури і набуватиме необхідний стаж, виконуючи обов’язки начальника.

Також Володимир Хомко пообіцяв, що далі Рівне чекають й інші пертурбації, які стосуватимуться будинків культури і не тільки.

— Усе матиме своє логічне закінчення, — підсумував мер.

Матеріали до теми:
У Рівному начальника міської культури вибрали, але не затвердили
У Рівному немає достойних очолити управління культури?
Начальник Рівненського міського управління культури звільнився
Міська культура буде з керівником вже наступного тижня?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ