Ми у Facebook
13.10.2011, 13:04

Рівненська модель Анастасія Кирилецька - серед 50 найкрасивіших українок

Модель Агентства моделей "ART models", переможниця конкурсів краси "Перлина Рівного-2010" та "Міс Галичина-2011", обличчя Всеукраїнського конкурсу краси "Бурштинова корона України" Анастасія Кирилецька потрапила до ТОП-50 найкрасивіших українок за версією рейтингового журналу "Самые красивые украинки. Национальное достояние".
У другому випуску цього журналу, який побачив світ днями, розміщені фото та розповіді про 50 українок, яких обрала редакційна колегія. Анастасія Кирилецька на сторінках журналу, який видається у Донецьку, - єдина представниця Рівненщини і одна з небагатьох - Західної України.

"Компанію" рівнянці склали такі відомі особистості, як учасниця гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна, співачка Галина Горбаль (Галліна), глава Благодійного фонду "Обдаровані діти - майбутнє України", "Міс Україна-1995" Влада Прокаєва, "Міс Україна-Всесвіт-2010" Анна Пославська.

- Приємно, що на центральному фото, яке відібрали для публікації в журналі, Настю прикрашає корона переможниці конкурсу краси "Перлина Рівного-2010", - пишається успіхами Анастасії директор Агентства моделей "ART models" Оксана Ігас.

"Перлиною Рівного-2010" стала Анастасія Кирилецька



Нагадаємо, що Анастасія Кирилецька нині є обличчям всеукраїнського конкурсу краси "Бурштинова корона України", який відбудеться у Рівному 20 жовтня.

Анастасія Кирилецька - "Міс Галичина-2011"



Цьогоріч, окрім перемоги на конкурсі краси "Міс Галичина", Анастасія також стала фіналісткою всеукраїнського конкурсу краси "Міс України-2011".


















На правах реклами