Ми у Facebook
06.04.2013, 14:11

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники

Цілеспрямовані, енергійні, активні - це про учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Познайомтесь із ними ближче - і підтримайте своїм голосом того, хто, на ваш погляд, найбільше заслуговує на перемогу! Читайте третій із серії матеріалів про учасників проекту!
Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - встановити нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів напередодні Форуму. Переможці отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ РІВНЕНЩИНИ

Отож, знайомтесь із учасниками - і робіть свій вибір!

Олександр КОНОВАЛОВ



Олександру 26 років, він із Млинова, закінчив факультет фінансів Київського національного економічного університету ім.В.Гетьмана. З 2009 року - приватний підприємець. Засновник і голова правління Млинівської районної громадської організації "Ініціатива". На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями і соціальне підприємництво". Олександр працює у сфері оптової та роздрібної торгівлі продуктами, також він є власником фіш-спа салону в ТРЦ "Екватор". Розробляє інтернет-каталоги "Національна електронна галерея мистецтв України" та "Каталог періодичних видань України". Як керівник громадської організації, веде роботу над соціальними проектами.

Голосувати за Олександра Коновалова

Людмила КУБАЙ



Людмилі 35 років, закінчила факультет економіки підприємства Національного університету водного господарства і природокористування. Брала участь у тренінгах Києво-Могилянської бізнес-школи. З 2009 року працює у ТОВ "Реноме-партнер" - спочатку комерційним директором, згодом директором. На Форумі молодих лідерів Людмила працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Свої досягнення у контексті обраного блоку характеризує так: "Ефективне управління підприємством (2 роки); розробка та впровадження нових підходів та стратегій збуту (нові напрямки, нові регіони); розширення номенклатури виробів та послуг". Людмила сподівається, що участь у Форумі дозволить їй отримати нові знайомства, ознайомитись з досвідом інших керівників в сфері управління, бізнесу, соціальної політики, здобути інформацію про цікаві ідеї або існуючі програми соціально-економічного розвитку регіону.

Голосувати за Людмилу Кубай

Юрій КУХАР



Юрію 27 років, він закінчив Національний університет водного господарства та природокористування і Українську державну академію залізничного транспорту. Навчався за спеціальностями: водне господарство, водопостачання та водовідведення; управління процесами перевезень, організація перевезень та управління на транспорті. З 2007 року працює інженером-кошторисником у ВП "Рівненська дирекція залізничних перевезень". На Форумі молодих лідерів Юрій працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями". Розраховує, що участь у Форумі надасть досвід в організації і реалізації власного бізнесу, допоможе у пошуку нових корисних знайомств, які допоможуть в майбутній успішній професійній діяльності та подальшій співпраці.

Голосувати за Юрія Кухаря


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ РІВНЕНЩИНИ

Андрій ЛЕВЧУК



Андрію 23 роки, він із смт. Клевань Рівненського району. Навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування, а нині продовжує здобувати освіту у Вищій школи менеджменту у Варшаві (Польща). Закінчив курси польської мови на базі Рівненського інституту слов'янознавства. Працював офіціантом у ресторані "Фламінго", нині, з травня 2012 року, працює на ПАТ "Клеванський лісозавод "Промінь" на посаді менеджера зі збуту. На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Своїм досягненням у контексті обраного блоку називає створення відділу збуту на підприємстві, де працює. Від участі у Форумі Андрій розраховує отримати нові знання та досвід для подальшого розвитку.

Голосувати за Андрія Левчука

Тарас МАКСИМЕНКО



Тарасу 30 років, він закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука, за фахом - вчитель та редактор газети. Пройшов чимало тренінгів, пов'язаних із PR-діяльністю. Свій трудовий шлях розпочинав у прес-службі "Рівнеазоту", згодом працював спеціалістом по роботі з медіа політичної партії "Народний Союз Наша Україна", упродовж трьох років обіймав посаду начальника відділу забезпечення діяльності керівництва Рівненської облдержадміністрації. У 2009 році був призначений директором ДКП "МІське об'єднання парків кульутри та відпочинку", а з 2010 року працює на посаді директора комунального закладу "Рівненський міський палац культури". На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями". Сам Тарас займається громадською діяльністю, є головою або членом різних організацій з 1998 року. Нині - депутат Рівненської міської ради.

Голосувати за Тараса Максименка

Сергій МІНІЧ



Сергію 31 рік, він закінчив Рівненський державний гуманітарний університет, за фахом - вчитель математики та інформатики. Брав участь у тренінгах з ведення виборчих компаній та мобілізації електорату, технологій політичного менеджменту, функцій та завдань прес- та піар-служб. У 2005 році Сергій очолив молодіжне крило КУНу в Рівненській області, з 2007 року - заступник голови проводу Рівненської міської організації КУНу, з 2011 року - прес-секретар обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка". На Форумі молодих лідерів Рівненщини працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями". Сергій розраховує на те, що участь у Форумі значно збільшить професійність виконання ним своїх обов'язків.

Голосувати за Сергія Мініча


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ РІВНЕНЩИНИ

Марія СИМОНОВИЧ



Марії 18 років, вона із с.Зоря Рівненського району. Навчається у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі за фахом "Бухгалтерський облік". На Форумі молодих лідерів Рівненщини працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями і соціальне підприємництво". "Сподіваюсь, що я винесу з цього проекту багато нового, - каже Марія. - Я цікавлюсь тим, що мені знадобиться в житті, і впевнена, що участь у Форумі молодих лідерів допоможе мені стати успішнішою".

Голосувати за Марію Симонович

Нагадаємо: це - третя "сімка" учасників рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Найближчими днями на порталі OGO.ua буде вміщено представлення всіх учасників інтернет-голосування. Отож, слідкуйте за нашими публікаціями - і робіть свій вибір!

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини