Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:18 | Стадіон "Мототрек" у Рівному звільнили від земельного податку

Депутати Рівненської міської ради звільнили на 2007 рік обласну громадську неприбуткову організацію "Товариство сприяння обороні України" від сплати податку за землю (в частині сплати до міського бюджету) за ділянку площею 2,93 гектара, на якій розташований стадіон "Мототрек". Відповідне рішення депутати прийняли вчора, 12 червня, на черговій 13-й сесії Рівнеради.
Основний аргумент ініціаторів такої пільги — зниження орендної ставки за проведення змагань зі спідвею та, відповідно, зменшення вартості вхідного квитка. Пропонувалося звільнити ТСО від сплати земельного податку за ту частину стадіону технічних видів спорту, де розташоване зелене поле та гареві доріжки до трибун. Ціна рішення — 28 тисяч гривень.
Опоненти встановлення пільги ТСО наголошували, що організація виставляє надзвичайно високі орендні ставки рівненській спідвейній команді (більше 10 тисяч гривень за змагання), хоч і не надає послуг відповідного рівня. "До нас зверталися гонщики, їм не дають нормально тренуватися, не готують доріжки, а гроші беруть максимально", — наголосив депутат Юрій Сідлецький.
Секретар Рівнеради Юрій Торгун повідомив, що існують усні домовленості із ТСО щодо зниження орендних ставок для спідвеїстів до 5 тисяч у разі звільнення від земельного податку та закликав підтримати проект рішення.
Однак, чітко сказати, чи зменшать та на скільки вартість квитків на змагання зі спідвею на рівненському стадіоні "Мототрек" депутати не змогли.
Рішення підтримали 35 депутатів, фракція БЮТ за нього не голосувала.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини