Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:06 | У рівненських санаторіях немає чим гасити пожежі

Не всі заклади відпочинку та оздоровлення дітей Рівненської області мають належно обладнаний протипожежний захист. Через це заборонена експлуатація 5 приміщень та притягнуто до адміністративної відповідальності 14 осіб.
Як розповів заступник начальника головного управління МНС України в Рівненській області Сергій Юра, у більшості санаторних закладів навіть немає достатньої кількості вогнегасників. За його словами, а про здійснення робіт з вогнезахисної обробки конструкцій будівель та ремонт автоматичних пожежних сигналізацій мова взагалі не йде.
Так, житлові будівлі оздоровчого комплексу "Агатівка" Гощанського району, будівля їдальні "Горинь" Сарненського району, будинки відпочиваючих реабілітаційно-оздоровчого комплексу "Біле озеро" не обладнані захистом проти блискавок. У будівлях санаторіїв "Козинський" Радивилівського району та "Берізка" Дубенського району пошкоджений внутрішній протипожежний водопровід, а в санаторно-оздоровчих комплексах "Сигнал" і "Відродження" Рівненського району та "Горинь" вони недостатньо укомплектовані пожежними рукавами та стволами.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини