Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

18:05 | Заступник міністра внутрішніх справ провів прийом громадян у Костополі

Днями у приміщенні Костопільського райвідділу УМВСУ в Рівненській області провів особистий прийом громадян заступник міністра внутрішніх справ України Микола Куп'янський, повідомляє "Віче Костопільщини". На прийомі був присутній начальник УМВСУ в області Сергій Піддубний.
На прийомі побували жителі Рівного, Березнівського, Здолбунівського та Костопільського районів, співробітники та пенсіонери органів внутрішніх справ.
Серед проблемних питань, піднятих громадянами на прийомі, були побутові проблеми, клопотання про прийом на службу в органи внутрішніх справ і працевлаштування в Костопільському райвідділі УМВС, проблеми у розслідування окремих крмиінальних справ та прохання вийти із ініціативами до законодавчих органів України щодо врегулювання деяких питань, які на даний час законами регулюються недосконало.
Співробітники органів внутрішніх справ піднімали питання грошового і пенсійного забезпечення, забезпечення сімей житлом та можливості працевлаштування в органах внутрішніх справ після виходу на пенсію.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини